Δείτε ελεύθερα πάνω από 1.000 αγώνες από τα 75 χρόνια του NASCAR


Κάτι παραπάνω από επτά δεκαετίες αγώνων NASCAR είναι διαθέσιμες σε ένα site, επίσημα και στην καλύτερη δυνατή ανάλυση, για να απολαύσετε δράση στο οβάλ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: NASCAR MEDIA
  • 18/8/2023

Εδώ και χρόνια, αν κάποιος θεατής του NASCAR ήθελε να δει παλιούς αγώνες του πρωταθλήματος έπρεπε να βασιστεί στο προσωπικό του αρχείο ή σε μεταδόσεις που αναρτήθηκαν στο YouTube.

Τώρα, η καθ' ομολογίαν δημοφιλέστερη μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού στις ΗΠΑ έχει πια το δικό της site με αρχειακό υλικό των τελευταίων 72 ετών.

Πάνω από 1000 επίσημες μεταδόσεις και περιλήψεις αγώνων είναι πια διαθέσιμες στο NASCAR Classics. Το αρχείο ξεκινά από τον αγώνα του 1951 στην Daytona Beach και φτάνει ως και τον αγώνα του Cup Series τον περασμένο μήνα στο Richmond. Συνολικά, το NASCAR τονίζει πως στο εν λόγω site συμπεριλαμβάνονται οι περισσότεροι αγώνες της κορυφαίας κατηγορίας, από τα dirt tracks μέχρι τα σύγχρονα, ασφάλτινα οβάλ.

Φυσικά, το αρχείο θα εμπλουτίζεται κάθε εβδομάδα με τον πιο πρόσφατο αγώνα του Cup Series

Οι μεταδόσεις δεν έχουν διαφημίσεις, ενώ έχουν κατηγοροποιηθεί τόσο βάσει εποχής όσο και πίστας, ενώ υπάρχει και ειδικό timeline στον player που επιτρέπει στον θεατή να δει κατευθείαν μία σημαντική στιγμή του αγώνα, χωρίς να ψάχνει μόνος του.

Μέσα στο site με τους ιστορικούς αγώνες θα βρει κανείς και τους 75 καλύτερους αγώνες στην ιστορία του NASCAR, από το 1951 ως το 2022, με τον πιο πρόσφατο να είναι η νίκη του Ross Chastain στο Martinsville