Δείτε τα αποκαλυπτήρια του πρώτου αυτόνομου και ηλεκτρικού μονοθεσίου της Prom Racing (video)


Η φοιτητική ομάδα που εκπροσωπεί το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στους διαγωνισμούς Formula Student, διοργάνωσε με επιτυχία την εκδήλωση για την παρουσίαση του μονοθέσιου P23. 

  • 8/7/2023

Η Prom Racing, η φοιτητική ομάδα που εκπροσωπεί το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στους διαγωνισμούς Formula Student, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία μία εκδήλωση για την παρουσίαση του πρώτου αυτόνομου και ηλεκτρικού μονοθέσιου, που έχει κατασκευάσει ποτέ, του P23

Παραβρέθηκαν παλιά μέλη της ομάδας, χορηγοί, υποστηρικτές, καθώς και δημοσιογράφοι, φίλοι και συγγενείς για να τιμήσουν την ομάδα και να θαυμάσουν το έργο της. Η παρουσίαση, μεταξύ άλλων, περιείχε έναν χαιρετισμό από τον πρύτανη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, κ. Ανδρέα Μπουντουβή, αλλά και από τον πρύτανη της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, κ. Νεκτάριο Κοζύρη

Το Roll Out Event πραγματοποιήθηκε στο Κτίριο Αβέρωφ της Σχολής Αρχιτεκτόνων, στο παλιό συγκρότημα ΕΜΠ, με στόχο την γνωριμία του κοινού με το νέο μονοθέσιο και την παρουσίαση της σκληρής δουλειάς των μελών της Prom Racing για την δημιουργία του. 

Το μονοθέσιο αποκαλύφθηκε υπό το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων, ακολουθούμενο από μία παρουσίαση με τις αναβαθμίσεις του P23 σε σύγκριση με το παρελθόν. Ένα ελαφρύτερο σασί, πλαισιωμένο από ένα πιο εξελιγμένο αεροδυναμικό πακέτο και μια νέα, διαγώνια διάταξη της μπροστινής ανάρτησης, υπόσχεται καλύτερες επιδόσεις στην πίστα καθώς και βελτιώσεις στην αξιοπιστία με βάση την εμπειρία που έχει, πλέον, αποκτήσει η ομάδα. 

Τέλος, η Prom Racing θα αγωνιστεί φέτος με το P23 σε τέσσερις από τους πιο απαιτητικούς διαγωνισμούς παγκοσμίως το Formula Student Austria, το Formula Student Czech Republic, το Formula Student East και στο Formula Student Germany, και οι βλέψεις της είναι πιο ψηλά από ποτέ. 

Δείτε την παρουσίαση του P23, το πρώτο αυτόνομο ηλεκτρικό αγωνιστικό της Prom Racing για το Formula Student.