Formula Student: Η Prom Racing διοργάνωσε στο ΟΑΚΑ το πρώτο open testing για τη νέα σεζόν


Η ομάδα Formula Student του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, διοργάνωσε με επιτυχία το πρώτο open testing για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

  • 15/11/2023

Εκεί, δόθηκε η μοναδική ευκαιρία σε χορηγούς αλλά και θεατές να θαυμάσουν από κοντά το τρίτο ηλεκτρικό μονοθέσιο της Prom Racing, το P23!

Έπειτα από μία πολλά υποσχόμενη πορεία στους διαγωνισμούς Formula Student, η Prom Racing συνέχισε με την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του open testing για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023, διεξήχθη στον χώρο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών - Σπύρος Λούης, το testing που ήταν ανοικτό στο κοινό, με σημαντικούς καλεσμένους τους χορηγούς της ομάδας.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά το μονοθέσιο P23 να χαράζει την πίστα, καθώς και να γνωρίσουν αλλά και να συνομιλήσουν με τα μέλη της Prom Racing. Στην διάρκεια της ημέρας, οι επισκέπτες αλλά και οι χορηγοί ενημερώθηκαν αναλυτικά για την πορεία της ομάδας, τις επιτυχίες του P23, καθώς και τους στόχους της νέας χρονιάς.

Η Prom Racing με δ.Τ. ευχαριστεί θερμά το Ο.Α.Κ.Α. για την παραχώρηση του εξωτερικού χώρου των εγκαταστάσεών, στον οποίο και πραγματοποιήθηκε το open testing.

Μείνετε συντονισμένοι στα Social Media της Prom Racing για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία νέα της ομάδας:

Website: https://www.promracingteam.com/el/

Instagram: https://www.instagram.com/promracing/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/prom-racing-ntua-fsae-team