Hellenic Drift Challenge: Με τις ...μπάντες στο ΟΑΚΑ


Το Hellenic Drift Challenge (HDC) ξεκινά την Κυριακή 11 Μαϊου στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Το Drift αποτελεί διεθνώς αναγνωρισμένο motorsport και έχει κερδίσει το κοινό που αγαπά το θέαμα.
  • 9/5/2008
Το Hellenic Drift Challenge (HDC) ξεκινά την Κυριακή 11 Μαϊου στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Το Drift αποτελεί διεθνώς αναγνωρισμένο motorsport και έχει κερδίσει το κοινό που αγαπά το θέαμα. Στην Ελλάδα το Hellenic Drift Challenge υπόσχεται θέαμα διεθνών προδιαγραφών σε εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν με βάση τους επίσημους κανόνες και διαδικασίες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος drift. Το πρόγραμμα αποτελείται από πέντε αγώνες, με τον πρώτο να διεξάγεται την ερχόμενη Κυριακή. Στο HDC τη θέση του αρχικριτή έχει ο καλύτερος Ιάπωνας κριτής drift της Ευρώπης και head judge του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος drift (EDC) Χιρόκι Φουρούσε, που με την τεράστια εμπειρία του εξασφαλίζει το μέγιστο κύρος και αντικειμενικότητα στο θεσμό του HDC. Η ανοικτή διαμόρφωση και οι τεράστιες διαστάσεις του P5 αφήνουν μεγάλη ευελιξία στους οργανωτές και στον Ιάπωνα κριτή Χιρόκι Φουρούσε να σχεδιάζουν διαδρομές με κατάλληλη σχεδίαση και πλάτος μεγαλύτερο των 12 μέτρων για τις ανάγκες του HDC. Η χάραξη και οριοθέτηση της διαδρομής θα γίνει με ειδικά kerb που χρησιμοποιούνται σε ανάλογες περιπτώσεις στο εξωτερικό (π.χ.Irwindale, Odaiba κτλ). Τέλος η εύκολη πρόσβαση στο χώρο από όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του O.A.K.A εγγυώνται ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Το HDC είναι μια μεγάλη παραγωγή με εποπτικά μέσα, οθόνες, shows και φυσικά το καλύτερο θέαμα με συναρπαστικές μάχες αγωνιστικών αυτοκινήτων που φτάνουν μέχρι τους 700 ίππους και πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση της FUTURE PROMOTIONS MEDIA και της Αγωνιστικής Λέσχης Α.Λ.Α Racing Club. Χορηγός των εκδηλώσεων είναι η TOYO TIRES και Χορηγοί Επικοινωνίας είναι η NOVA, o SUPERΣΠΟΡ FM και τα περιοδικά XL, MAX POWER και EVO. Πληροφορίες για τον Επισκέπτη Η διοργάνωση πραγματοποιείται στο υπερσύγχρονο και εύκολα προσβάσιμο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (OAKA). Στις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που μπορεί να προσφέρει το ΟΑΚΑ συγκαταλέγονται και 1500 θέσεις δωρεάν parking. Η είσοδος στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τη διοργάνωση είναι από τη Σπύρου Λούη (P5).
  • Οι πύλες ανοίγουν για το κοινό στις 10:00 το πρωί.
  • Ολοήμερο θέαμα.
  • Εισιτήρια διατίθενται στην είσοδο του χώρου. Η τιμή τους είναι στα 15 ευρώ.
  • Όσο πιο νωρίς φτάσετε τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να βρείτε θέση στην εξέδρα χωρητικότητας 500 ατόμων. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site: https://www.hellenicdriftchampionship.com/