Θωμάς Κρασώνης: Δύσκολο Σ/Κ στο Βέλγιο - Σύντομα οι ανακοινώσεις για το 2024


Ο Θωμάς Κρασώνης έκλεισε τη σεζόν του EuroNASCAR PRO με τον διπλό αγώνα στο Βέλγιο, και τώρα εστιάζει στο 2024, τα σχέδια για το οποίο θα ανακοινώσει εν ευθέτω χρόνω.

  • ΦΩΤΟ: Nina Weinbrenner - NASCAR Wheelen Euro Series
  • 16/10/2023

Ο Θωμάς Κρασώνης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο φετινό NASCAR Wheelen Euro Series, και συγκεκριμένα στην κατηγορία PRO, με τους δύο αγώνες-τελικούς στο Zolder της Ολλανδίας.

Εκεί, ο οδηγός της Marko Stipp Motorsport είχε δύο δύσκολα 45λεπτα, καθώς η βροχή που έπεσε κυριολεκτικά λεπτά πριν την εκκίνηση και των δύο αγώνων περιέπλεξε τα πράγματα, κάνοντας τη μετάβαση από τα σλικ στα βρόχινα ελαστικά επιβεβλημένη. 

Μάχες, επαφές και λάθη αντιπάλων τον βοήθησαν στο έργο του, αλλά και πάλι ήταν ένα δύσκολο Σ/Κ για τον ίδιο και την ομάδα του.

Αποτέλεσμα ήταν να τερματίσει και τους δύο αγώνες εκτός δεκάδας, ενώ συνολικά στο πρωτάθλημα κατετάγη 14ος. 

Τώρα, εστιάζει στο 2024, για το οποίο θα αποκαλύψει περισσότερα σύντομα.

Και στα ελληνικά η δήλωσή του:

«Ολοκλήρωσα το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην 14η θέση ανάμεσα σε 39 κορυφαίους οδηγούς αγώνων.

«Δυστυχώς με τα αποτελέσματα των τελικών δεν κατάφερα να τερματίσω μέσα στην πρώτη 10άδα.

«Μια γεμάτη χρονιά με 14 συνολικά αγώνες σε Ευρώπη και Αμερική έφτασε και επίσημα στο τέλος της. Είμαι σίγουρα χαρούμενος καθώς κάθε χρόνο καταφέρνω και γίνομαι καλύτερος και ανταγωνίζομαι τέτοιους οδηγούς αγώνων σαν ίσος προς ίσο. Κατάφερα να μαζέψω παραπάνω από τους διπλούς βαθμούς στο πρωτάθλημα σε σχέση με πέρσυ πράγμα που με κάνει να αισθάνομαι ενθουσιασμένος για το μέλλον.

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει. Τους ανθρώπους που έκαναν την φετινή χρονιά πραγματικότητα και έχουν επενδύσει στα όνειρα μου και στο μέλλον μου. Τους φίλους που με στηρίζουν απο την αρχή του αγωνιστικού μου ταξιδιού μέχρι και σήμερα. Τα άτομα που έχουν φροντίσει για τη φυσική μου κατάσταση. Και φυσικά την ομάδα μου.

Είμαι περήφανος που εχω την δυνατότητα και εκπροσωπώ την χώρα μου σε κορυφαίες διοργανώσεις και επίπεδα άγνωστα για τα Ελληνικά δεδομένα. Εύχομαι να ανοίξει ο δρόμος και για άλλους Έλληνες οδηγούς.

«Τα πλάνα της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς θα ανακοινωθούν σύντομα.

«Καλή συνέχεια σε όλους, ραντεβού σύντομα στις πίστες κυνηγώντας πάντα το απόλυτο.»