Θωμάς Κρασώνης: Έτοιμος για το μεγάλο φινάλε του EuroNASCAR Pro στο Βέλγιο


Ο Θωμάς Κρασώνης και η ομάδα της Marko Stipp Motorsport είναι έτοιμοι για τους δύο τελευταίους αγώνες της σεζόν EuroNASCAR 2023 στο Zolder.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: NASCAR Whelen Euro Series / Nina Weinbrenner
  • 13/10/2023

Για έκτη φορά στην ιστορία της σειράς NASCAR Whelen Euro Series, το Circuit Zolder θα φιλοξενήσει τους τελικούς του EuroNASCAR για να στεφθούν οι πρωταθλητές του 2023.

Δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές ανυπομονούν για την ένατη έκδοση των αγώνων NWES στο Βέλγιο.

Με μήκος 4,011 χιλιομέτρων, το Circuit Zolder άνοιξε τις πόρτες του το 1963 και έχει φιλοξενήσει ακόμη και αγώνες Formula 1 στην ιστορία του. Από την τελευταία αναδιαμόρφωση της πίστας, οι οδηγοί πρέπει να μάθουν δέκα στροφές για να χορέψουν στη σκληρή και αδυσώπητη άσφαλτο του Zolder.

Με πολλές αλλαγές υψομέτρου, δύσκολα σικέιν και τμήματα υψηλής ταχύτητας, η πίστα είναι μία από τις πιο απαιτητικές στο ημερολόγιο του NWES. Το NASCAR GP Βελγίου υπόσχεται όχι μόνο συναρπαστικούς αγώνες, αλλά και διασκεδαστικά αξιοθέατα γύρω από τη μάντρα για όλη την οικογένεια.

Ο Θωμάς Κρασώνης κατευθύνεται σε αυτούς τους δύο τελευταίους αγώνες με 207 βαθμούς, 22μακριά από την 10η θέση στην τελική κατάταξη, που είναι και ο απώτερος στόχος από την αρχή της σεζόν.

Το πρόγραμμα του Σ/Κ (ώρες Ελλάδας):

Σάββατο 14 Οκτωβρίου:

Κατατακτήριες: 11:00-11:25

Race 1: 15:00

Κυριακή 15 Οκτωβρίου:

Race 2: 15:05