Το Roll Out Event της Prom Racing επιστρέφει στις 2 Ιουλίου


H Prom Racing του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου παρουσιάζει το Ρ23, το αυτόνομο και ηλεκτρικό αγωνιστικό μονοθέσιο με το οποίο πλέον η ομάδα ξεπερνάει τις δυνατότητές της και κατατάσσεται στην αυτόνομη κίνηση.

  • 22/6/2023

Η Prom Racing, η φοιτητική ομάδα που εκπροσωπεί το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στους διαγωνισμούς Formula Student, ανέβαλε του Roll Out Event της, λόγω των μη αναμενόμενων καιρικών συνθηκών και του τριήμερου εθνικού πένθους για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο.

Με γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια και την επιθυμία να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες, η ομάδα έχει αποφασίσει να αλλάξει την ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης. Έτσι, το Roll Out Event θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουλίου, στις 20.00 μ.μ., στο Κτίριο Αβέρωφ της Σχολής Αρχιτεκτόνων, της Σχολής Αρχιτεκτόνων στο παλιό συγκρότημα ΕΜΠ. 

Καλωσορίζεται το Ρ23, το αυτόνομο και ηλεκτρικό αγωνιστικό μονοθέσιο της φετινής χρονιάς, με το οποίο πλέον η ομάδα ξεπερνάει τις δυνατότητές της και κατατάσσεται στην αυτόνομη κίνηση.

Περισσότερες πληροφορίες για το Roll Out Event 2023 θα βρείτε εδώ.

Για να μάθετε τα τελευταία νέα της Prom Racing, μείνετε συντονισμένοι στα Social Media της ομάδας στο Website, στο Facebook, στο Instagram και στο Linkedin.