HXOS EIKONA SHOW 2023: Γιορτάζει τα 10 χρόνια με πολλές συμμετοχές, πλούσια δώρα και ελεύθερη είσοδο


Ο συναρπαστικός κόσμος ήχου και εικόνας δίνει δυναμικά το παρών στην μεγάλη Έκθεση HXOS EIKONA SHOW 2023 που θα πραγματοποιηθεί 21-22 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Civitel Olympic.

  • 25/9/2023

Η hxos eikona show το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου είναι ο προορισμός όλων που θέλουν να βιώσουν και να έρθουν σε επαφή με τις  τεχνολογίες του σήμερα, του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας. Οι επισκέπτες της Έκθεσης HXOS EIKONA SHOW 2023 θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν προϊόντα και υπηρεσίες από κοντά, να επωφεληθούν από τις προνομιακές τιμές, να παρακολουθήσουν live demos και να βρουν, μαζί με τις εξιδεικευμένες ομάδες των εκθετών, λύσεις, προτάσεις και συστήματα που θα αναβαθμίσουν την ακρόαση μουσικής και θέασης σινεμά/σειρών και gaming στο σπίτι τους.

Θα παρουσιαστούν συστήματα hi-fi και high-end audio, πικάπ, ακουστικά, ηχομπάρες, έξυπνα ηχεία, OLED τηλεοράσεις, Mini LED μεγάλες τηλεοράσεις και προβολείς και ό,τι έχετε ονειρευτεί για την ψυχαγωγία στο σπίτι ή και εν κινήσει... Θα παρουσιαστούν επίσης μουσικές κάθε είδους από κορυφαία συστήματα αναπαραγωγής και κινηματογραφικές ταινίες υψηλής ποιότητας σε μεγάλη εικόνα.

Παράλληλα, στην Έκθεση hxos eikona show θα παραβρίσκονται και πολλοί Έλληνες κατασκευαστές που δραστηριοποιούνται σε όλες τις αγορές του εξωτερικού αποτελώντας την πρωτογενή δύναμη της χώρας μας με νέες συσκευές, πολλά gadgets και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις

Η είσοδος είναι δωρεάν με πρόκληση. Για τους επισκέπτες υπάρχουν πολλά δώρα, όπως μια τηλεόραση 65 ιντσών τελευταίας τεχνολογίας, ηχομπάρες, Bluetooth ακουστικά, buds, δίσκοι βινυλίου και smartphones.

O χώρος της Έκθεσης είναι το ξενοδοχείο Civitel Olympic (Λεωφ. Kηφισίας 2) και συμμετέχουν όλα τα μεγάλα brands της αγοράς όπως: Philips, Hisense, Marantz, Denon, iFi Audio, Monitor Audio, Lab12, Tsakiridis Devices, Aku, Sony, Bowers & Wilkins, FiiO, BOSE, Pioneer, Pro-Ject, Audiolab, FiiO, Revival Audio, KLH και δεκάδες ακόμη βραβευμένες εταιρείες με EISA Αward 2023-2024.

HXOS EIKONA SHOW 2023

ΠΟΥ: Civitel Olympic, Λεωφ. Κηφισίας 2

ΠΟΤΕ: 21 και 22 Οκτωβρίου 2023, από τις 10:00 π.μ. έως τις 8:30 μ.μ.

ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ ME ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ LINK EΔΩ (https://rb.gy/306nf)

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ HXOSPLUS

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.hxosplus.gr