Τέλος οι τόκοι για τη Citroen! Δείτε ποια μοντέλα προσφέρονται με άτοκη χρηματοδότηση


Οι πελάτες έχουν πλέον τη δυνατότητα να αποκτήσουν άτοκα ένα από τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της Citroen, με 25% προκαταβολή και αποπληρωμή δόσεων σε διάστημα έως 48 μήνες!

  • 22/4/2024

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα της Citroen έρχεται να δώσει την ευκαιρία στους υποψήφιους πελάτες να αποκτήσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους. 

Σε ένα περιβάλλον που οι χρηματοδοτήσεις προβληματίζουν λόγω υψηλών επιτοκίων, η Citroen αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών της και καταργεί τους τόκους, προσφέροντας τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της με Άτοκη Χρηματοδότηση.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που προσφέρει μεγάλο όφελος στον καταναλωτή καθώς έχει πλέον την δυνατότητα να αποκτήσει άτοκα το μοντέλο της επιλογής του με 25% προκαταβολή και αποπληρωμή δόσεων σε διάστημα έως 48 μήνες (4 χρόνια). 

Το πρόγραμμα ισχύει για τα μοντέλα C3, C3 Aircross, C4, C4X & C5 Aircross και αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Η καινοτομία της Citroen δεν εξαντλείται όμως στο άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης. Η μάρκα, πιστή στη φροντίδα των καταναλωτών της προσφέρει 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια σε όλη την γκάμα των επιβατικών της μοντέλων. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τo Επίσημο δίκτυο Διανομέων της Citroen πανελλαδικά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Citroen Basalt Vision: Το νέο coupe SUV της γαλλικής φίρμας (photos)

Citroen C5 Aircross: Διαθέσιμη στην Ελλάδα η νέα υβριδική έκδοση των 136 PS (τιμές)

Volkswagen Deals: Αποκτήστε το αγαπημένο σας μοντέλο με όφελος έως 7.000 ευρώ!