Οι «Angels & Demons» της αυτοκίνησης στο Car and Driver Αυγούστου!


Κυκλοφορεί το Car and Driver Αυγούστου, ένα καλοκαιρινό τεύχος αφιερωμένο στα άκρα της αυτοκίνησης.

Κυκλοφορεί το Car and Driver Αυγούστου, ένα καλοκαιρινό τεύχος αφιερωμένο στα άκρα της αυτοκίνησης. Οικολογικά μοντέλα, supercars και οικολογικά-υπεραυτοκίνητα σε ένα τεύχος που πιστεύουμε ότι θα συντροφεύσει ευχάριστα τις διακοπές σας.

Σε αυτό το τεύχος οδηγούμε αποκλειστικά το BMW i3, το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής και ανακαλύπτουμε τα όρια supercar της Porsche. Οδηγούμε πρώτοι την «οικολογική» 918 Spyder και την καθαρόαιμη 911 GT3.

Ακόμη, δοκιμάζουμε τους «Angels», Skoda Octavia 1.4 TSI & 1.6 TDI, SEAT Leon SC FR, FIAT 500e EV και του «Demons» Italdesign Giugiaro Parkour, Mercedes-Benz SLS AMG BLACK SERIES, Renault Megane RS265 και συγκρίνουμε το άρτι αφιχθέν VW Golf GTI με τα Ford Focus ST και Volvo V40 T4 Polestar.

Ακόμη, μεγάλος διαγωνισμός για όλους του αναγνώστες με δώρο δύο μοναδικής αισθητικής και προηγμένης τεχνολογίας ποδήλατα συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.

Αυτά και πολλά άλλα στο τεύχος που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Αυγούστου μαζί με το ΕΘΝΟΣ και στην συνέχεια -για αυτούς που δεν θα το προλάβουν με την εφημερίδα- θα βρίσκεται στα περίπτερα όλης της χώρας στην προνομιακή τιμή των 3,90 ευρώ!

Καλή ανάγνωση!