Αποκτήστε τα Ford Ranger Wildtrak και Transit Custom μέσω του προγράμματος Ford Lease


Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε τα δύο βραβευμένα επαγγελματικά οχήματα της Ford μέσω του ανταγωνιστικού μηνιαίου μισθώματος του προγράμματος Ford Lease.

  • ΦΩΤΟ: FORD
  • 29/12/2023

Η γκάμα της Ford Pro περιλαμβάνει επαγγελματικά οχήματα που μπορούν να καλύψουν κάθε είδους ανάγκη για τον επαγγελματία. Άλλωστε, αυτό καταδεικνύει και το γεγονός ότι για 8 συνεχόμενα χρόνια αποτελεί τη μάρκα με τις περισσότερες πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη.

Περίοπτη θέση στη γκάμα κατέχουν τα νέα Ford Ranger και Transit Custom, με τα οποία η Ford Pro πέτυχε διπλή διάκριση πριν από λίγες εβδομάδες, κατακτώντας τα βραβεία International Pick-up Award (IPUA) και International Van of the Year (IVOTY), αντίστοιχα.

Το νέο Ford Transit Custom προσφέρει τη μεγαλύτερη επιλογή εκδόσεων που έχει υπάρξει ποτέ. Βασιζόμενο στα επιτεύγματα που έθεσαν οι προκάτοχοί του στον τομέα της παραγωγικότητας, το νέο μοντέλο εισάγει μοναδικά, ψηφιακά χαρακτηριστικά με επίκεντρο τον πελάτη όπως το 5G modem για ταχύτατη συνδεσιμότητα, οι ενημερώσεις λογισμικού για περισσότερες από 30 λειτουργίες του οχήματος, το Delivery Assist που μπορεί να εξοικονομήσει πάνω από 20 δευτερόλεπτα ανά στάση, το Alexa-Built-in, το ανακλινόμενο τιμόνι και το ευέλικτο αμάξωμα MultiCab.

Το Transit Custom ήταν το Νο 1 σε πωλήσεις βαν ενός τόνου στην Ευρώπη πέρυσι. Είναι διαθέσιμο σε μια επιλογή από διαφορετικούς πετρελαιοκινητήρες και υβριδικές/αμιγώς ηλεκτροκίνητες εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένου του ολοκαίνουργιου E-Transit Custom.

Με δύο επιλογές μεταξονίου (L1 κοντό ή L2 μακρύ) και ισάριθμες επιλογές για το ύψος της οροφής (Η1 κανονικό ή H2 υψηλή), χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και επιλεκτική τετρακίνηση, το νέο Transit Custom προσφέρει έναν πλήρως εκμεταλλεύσιμο χώρο φόρτωσης με χωρητικότητα έως 8.3 κ.μ. και μέγιστο μικρό ωφέλιμο φορτίων 1.250 kg (εκτός επιβατών).

Πλέον, μπορείτε να αποκτήσετε το Ford Transit Custom με μηνιαίο μίσθωμα Ford Lease από 365 € (πλέον ΦΠΑ). Αναλυτικότερα, πρόκειται για την έκδοση Τransit Custom 320L Trend 2.0TD 136 PS (L2H1), με προκαταβολή 5.300 € (πλέον ΦΠΑ) και διάρκεια 48 μήνες / 20.000 χλμ. ανά έτος. Όλες οι λεπτομέρειες για το Ford Transit Custom είναι διαθέσιμες ΕΔΩ.

Όσο για το Ford Ranger - το παγκόσμιο μοντέλο της Ford που αγαπήθηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή στην Ευρώπη - αναπτύχθηκε από μηχανικούς και σχεδιαστές στο κέντρο μηχανολογίας της Ford στην Αυστραλία και κατασκευάζεται σε έξι εργοστάσια της Ford σε τέσσερις ηπείρους Το Ranger είναι το pickup με τις περισσότερες πωλήσεις στη Γηραιά Ήπειρο τα τελευταία οκτώ χρόνια και αντιπροσωπεύει σχεδόν το ήμισυ των πωλήσεων όλων των pickup στην Ευρώπη.

Η πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Wildtrak διαθέτει άφθονη ισχύ και απαράμιλλη οικονομία καυσίμου με τον εντελώς νέο κινητήρα ντίζελ 3.0L EcoBlue V6, ο οποίος αποδίδει ισχύ 240 PS και ροπή 600 Nm, ο οποίος συνδυάζεται με το κορυφαίο αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων της Ford.

Το νέο Ranger Wildtrak προσφέρει επίσης άπλετους χώρους χάρη στο Double Cab αμάξωμα, μοναδικές δυνατότητες κίνησης με το προηγμένο σύστημα τετρακίνησης και κορυφαία παθητική ασφάλεια με βαθμολογία 5 αστέρων από τον ανεξάρτητο οργανισμό Euro NCAP. Εμφανισιακά ξεχωρίζει χάρη στους εντυπωσιακούς εμπρός προβολείς LED, τη νέα τραπεζοειδή μάσκα και τις επιβλητικές ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών.

Στο εσωτερικό το νέο Ranger Wildtrak συνθέτει τον ιδανικό χώρο εργασίας για κάθε επαγγελματία και συγχρόνως ένα ευρύχωρο, έξυπνο και συνδεδεμένο περιβάλλον με άφθονες επιλογές άνεσης και αποθήκευσης αντικειμένων. Στο κέντρο δεσπόζει η ψηφιακή οθόνη αφής 12 ιντσών με κορυφαία συνδεσιμότητα Ford SYNC 4, σύστημα πλοήγησης και ενσωματωμένο modem.

Η έκδοση Wildtrak διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα τετρακίνησης με ηλεκτρονικό επιλογέα E-Shifter, έξι επιλέξιμα προφίλ οδήγησης και δυνατότητα κλειδώματος του πίσω διαφορικού για ακόμα πιο υψηλές επιδόσεις σε εκτός δρόμου διαδρομές. Έτσι, διακρίνεται για τις εξαιρετικές δυνατότητες κίνησης σε κάθε είδους επιφάνεια, όπως η διέλευση υδάτινου εμποδίου 800mm.

Τώρα το νέο Ford Ranger Wildtrak μπορεί να γίνει δικό σας με το άκρως δελεαστικό μηνιαίο μίσθωμα Ford Lease 399 €. Μάθετε τα πάντα για το Ford Ranger Wildtrak πατώντας ΕΔΩ.