Ford Kuga Plug-in Hybrid: Tώρα με επιτόκιο 2,99% και 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford (video)


Ένα υβριδικό SUV με κατανάλωση 1,4 lt/100 km και 225 ίππους, το Kuga Plug-in Hybrid αποτελεί μια κορυφαία επιλογή στην κατηγορία, καθώς συνδυάζει σύγχρονες τεχνολογίες με κορυφαία.
  • 13/4/2022

Αξιοποιώντας τα καλύτερα στοιχεία δύο διαφορετικών κόσμων, το νέο Kuga Plug-in Hybrid είναι ένα SUV με premium χαρακτήρα που συνδυάζει ιδανικά την αυτονομία και ελευθερία κίνησης που παραδοσιακά προσφέρει ένας κινητήρας εσωτερικής καύσης με την απόδοση, τις μηδενικές εκπομπές ρύπων και την αθόρυβη λειτουργία ενός ηλεκτροκινητήρα.

Η τεχνολογικά προηγμένη αρχιτεκτονική του συστήματος κίνησης του νέου Kuga Plug-in Hybrid συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2.5L που λειτουργεί σύμφωνα με τον κύκλο Atkinson, ηλεκτροκινητήρα και γεννήτρια, καθώς και μπαταρία ιόντων λιθίου 14,4 kWh, με τη μέγιστη απόδοση να ανέρχεται στους 225 ίππους.

Το Kuga Plug-In Hybrid προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 72 km NEDC (56 km WLTP), κατανάλωση από 1,2 l/100 km NEDC (από 1,4 l/100 km WLTP) και εκπομπές CO2 από 26 g/km NEDC (από 32 g/km WLTP).

Η μπαταρία μπορεί να φορτίζεται μέσω μιας υποδοχής φόρτισης στον εμπρός προφυλακτήρα. Επίσης, η τελευταία φορτίζεται αυτόματα εν κινήσει μέσω της τεχνολογίας αναγεννητικής πέδησης που ανακτά την κινητική ενέργεια η οποία συνήθως χάνεται στο φρενάρισμα. Μία πλήρης φόρτιση της μπαταρίας από εξωτερική ηλεκτρική παροχή 230-volt ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 6 ώρες.

Οι οδηγοί μπορούν να επιλέγουν πότε και πώς να αξιοποιούν την ενέργεια της μπαταρίας χρησιμοποιώντας τα προφίλ EVAuto, EVNow, EV Later και EVCharge. Όταν η μπαταρία φτάνει στο κατώτερο επίπεδο φόρτισης, το Kuga αυτόματα επιστρέφει στο πρόγραμμα EV Auto συμπληρώνοντας την ισχύ του βενζινοκινητήρα με υποβοήθηση από τον ηλεκτροκινητήρα με χρήση της ανακτημένης ενέργειας για βελτιστοποιημένη οικονομία καυσίμου.

High lights του νέου Kuga Plug-In Hybrid 

Το Head-up Display προβάλλει βασικές ενδείξεις στο πεδίο της ορατότητας σας, για να μπορείτε να έχετε τα μάτια σας στον δρόμο. Συμβατή με πολωτικά γυαλιά ηλίου, η καθαρή, ευδιάκριτη εικόνα του εμφανίζει τις ενδείξεις που θα επιλέξετε, όπως την ταχύτητα του αυτοκινήτου, οδηγίες του συστήματος πλοήγησης, ενδείξεις του cruise control και δεδομένα της αναγνώρισης οδικής σήμανσης (TSR).

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ   

Μια μικροσκοπική πανοραμική κάμερα στο εμπρός μέρος του Kuga προβάλει μια διαιρούμενη εικόνα στην κεντρική οθόνη του Ford SYNC 3, για να μπορείτε να δείτε οχήματα, δικυκλιστές ή πεζούς που μπορεί να έρχονται από οποιαδήποτε πλευρά του αυτοκινήτου. Αυτή η κάμερα ευρυγώνιας απεικόνισης εμπρός είναι πολύτιμη αν βγαίνετε από στενή θέση στάθμευσης ή βγαίνετε σε πολυσύχναστο δρόμο χωρίς να έχετε καλή ορατότητα.

ΣΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Μια σειρά από τεχνολογίες σας βοηθά να εξοικονομείτε καύσιμο και να μεγιστοποιείτε την ταχύτητα φόρτισης της υβριδικής μπαταρίας σας. Δείτε πληροφορίες για τις διαδρομές σας στην εφαρμογή FordPass με στοιχεία από το ιστορικό σας, όπως οι αναφορές για την κατανάλωση καυσίμου που θα σας βοηθήσουν να ελέγχετε τα έξοδά σας.  Αν επιλέξετε το Kuga Hybrid, τότε το Brake Coach μπορεί να σας πει πώς να φρενάρετε πιο αποτελεσματικά για να περιορίσετε την κατανάλωση καυσίμου. Το EV Coach θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε πόσο γρήγορα επαναφορτίζεται η υβριδική μπαταρία με την τεχνολογία της αναγεννητικής πέδησης.

ΑΒΙΑΣΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Αν επιλέξετε το Kuga Plug-in Hybrid, διατίθεται με καλώδιο οικιακής φόρτισης ως βασικό εξοπλισμό. Μπορείτε, επίσης, να παραγγείλετε καλώδιο για δημόσιους σταθμούς φόρτισης ως προαιρετική επιλογή.

Για να είναι η φόρτιση στο σπίτι όσο το δυνατόν ταχύτερη, μπορείτε να εγκαταστήσετε επιτοίχιο φορτιστή Ford Wallbox ως αξεσουάρ. Με δυνατότητα φόρτισης του Kuga από 0–100% σε λιγότερο από 3,5 ώρες, ο φορτιστής Ford Wallbox προσφέρει πολύ μικρότερους χρόνους φόρτισης σε σύγκριση με μια απλή οικιακή πρίζα.

Με την εφαρμογή FordPass μπορείτε να έχετε το Kuga Plug-in Hybrid στην τσέπη σας

Το νέο Kuga Plug-In Hybrid προσφέρει ακόμα πιο διαισθητικά χαρακτηριστικά, όπως το μόντεμ FordPass Connect, το οποίο διατηρεί το αυτοκίνητο συνδεδεμένο και βοηθά στην καλύτερη διαχείρισή του μέσα από την  εφαρμογή FordPass διαθέτοντας μία σειρά λειτουργιών που αναβαθμίζουν την οδηγική άνεση, όπως:

Απομακρυσμένη πρόσβαση με Κλείδωμα/Ξεκλείδωμα των θυρών

  • Απομακρυσμένη Εκκίνηση, για μοντέλα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων,6 που επιτρέπει το ξεπάγωμα του παρμπρίζ ή τον έλεγχο της θερμοκρασίας στο εσωτερικό  πριν την έναρξη ενός ταξιδιού
  • Εντοπιστής Οχήματος, που βοηθά τους ιδιοκτήτες να εντοπίζουν το αυτοκίνητό τους σε χώρους στάθμευσης πολυσύχναστων εμπορικών κέντρων
  • Απομακρυσμένος έλεγχος της κατάστασης του οχήματος, που περιλαμβάνει έλεγχο της στάθμης καυσίμου και του επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας, την κατάσταση του συναγερμού, τις πιέσεις ελαστικών, τη διάρκεια ζωής του λιπαντικού κ.ά.
  • Η εφαρμογή FordPass προσφέρει επίσης νέες λειτουργίες που αναβαθμίζουν την εμπειρία χρήσης ενός εξηλεκτρισμένου οχήματος, όπως το Kuga Plug-In Hybrid, προσφέροντας δυνατότητες όπως:
  • Έλεγχο επιπέδου φόρτισης, για παρακολούθηση της κατάστασης φόρτισης της μπαταρίας και της ηλεκτρικής αυτονομίας
  • Εντοπιστής σταθμού φόρτισης, που βοηθά τους πελάτες να εντοπίζουν και στη συνέχεια να καθοδηγηθούν σε περισσότερες από 125.000 τοποθεσίες του Δικτύου Φόρτισης σε 21 χώρες. Το σύστημα παρέχει χρήσιμες πληροφορίες, όπως ο τύπος του σταθμού φόρτισης (δημόσιος ή με περιορισμένη πρόσβαση) αλλά και της πρίζας σε αυτούς
  • Λειτουργίες σχεδιασμένες να βοηθούν τους οδηγούς να αξιοποιούν στο μέγιστη βαθμό τη διαδικασία φόρτισης, ρυθμίζοντας εκ των προτέρων τις ώρες για την πραγματοποίησή της, ώστε να επωφελούνται από τα εκάστοτε τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας. Την ίδια στιγμή, παρέχονται λειτουργίες που προσφέρουν τη δυνατότητα στον πελάτη να ρυθμίσει εκείνος μέχρι ποιο βαθμό επιθυμεί να φορτιστεί η μπαταρία του αυτοκινήτου λαμβάνοντας συγχρόνως και τις σχετικές ειδοποιήσεις
  • Ιστορικό ταξιδιών και φόρτισης, που βοηθά τους πελάτες να παρακολουθούν και να έχουν μία συνολική εικόνα από τη φόρτιση της μπαταρίας του οχήματος και τη χρήση καυσίμου, συμπεριλαμβανομένης της ενέργειας που έχει χρησιμοποιηθεί, της απόστασης που έχουν διανύσει αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρική ενέργειας, καθώς και τη συνολική δραστηριότητα του συστήματος αναγεννητικής πέδησης

Ασφάλεια στο δρόμο για περισσότερη αυτοπεποίθηση στην οδήγηση

Στο νέο Kuga Plug-in Hybrid οι νέες τεχνολογίες ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης όπως το Stop & Go, το Speed Sign Recognition και το Lane-Centring βοηθούν τους οδηγούς να κινούνται στην πυκνή κυκλοφορία της πόλης και στον αυτοκινητόδρομο με μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ ο προληπτικός φωτισμός στροφών διευκολύνουν την οδήγηση στο σκοτάδι.

Η τεχνολογία Head-up display βοηθά τους οδηγούς να έχουν την προσοχή τους στραμμένη στο δρόμο, ενώ το Active Park Assist 2 επιτρέπει πλήρως αυτοματοποιημένους ελιγμούς στάθμευσης με το πάτημα ενός μόνο διακόπτη.

Νο1 ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ  PHEV, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ 2021

Με επιτόκιο 2,99%* και 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford.

Κάνοντας το ντεμπούτο του σε μοντέλο της Ford ως μέρος του προηγμένου συστήματος Lane-Keeping System, το BLIS Assist συνδυάζει τα Blind Spot Information System (BLIS) και Lane-Keeping System για την παρακολούθηση του τυφλού σημείου οδηγού, ανιχνεύοντας οχήματα που πλησιάζουν από το πλάι σε αυτοκινητόδρομους με πολλές λωρίδες κυκλοφορίας.

Η νέα λειτουργία Local Hazard Information – που υποστηρίζεται από το FordPass Connect – μπορεί να ενημερώνει τους οδηγούς για επικίνδυνες καταστάσεις στο δρόμο, ακόμα και αν αυτές δεν είναι ορατές εξαιτίας της ύπαρξης στροφών ή παρουσίας άλλων οχημάτων.

Επιπλέον υβριδικές επιλογές με το Kuga EcoBlue Hybrid

Το νέο Kuga διατίθεται και με ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης με κινητήρα πετρελαίου EcoBlue Hybrid. Σε αυτή την περίπτωση, ο αναβαθμισμένος πετρελαιοκινητήρας 2.0L EcoBlue των 150 ίππων συνδυάζεται με μία ενσωματωμένη μίζα/γεννήτρια (BISG) η οποία παίρνει κίνηση μέσω ιμάντα και αντικαθιστά τον στάνταρ εναλλάκτη, επιτρέποντας την ανάκτηση και αποθήκευση ενέργειας κατά την επιβράδυνση σε μία αερόψυκτη μπαταρία ιόντων λιθίου των 48 Volt.

Αυτή η μίζα/γεννήτρια (BISG) λειτουργεί και σαν μοτέρ, χρησιμοποιώντας την αποθηκευμένη ενέργεια τόσο για την παροχή πρόσθετης ροπής υπό κανονικές συνθήκες οδήγησης και επιτάχυνσης, όσο και για τη λειτουργία των περιφερειακών ηλεκτρικών συστημάτων του οχήματος.

Με το σύστημα των 48 Volt, η τεχνολογία Auto Start-Stop του νέου Kuga λειτουργεί σε περισσότερες περιπτώσεις, για πρόσθετη εξοικονόμηση καυσίμου, συμβάλλοντας σε κατανάλωση από 4,3 l/100 km NEDC (από 5,0 l/100 km WLTP) και εκπομπές CO2 από 111 g/km NEDC (από 132 g/km WLTP).

Αποκτήστε το Ford Kuga Plug-in Hybrid εύκολα

Η αγορά του νέου Ford Kuga καθίσταται τώρα ακόμα πιο εύκολη και συμφέρουσα μέσα από την πρωτοποριακή online υπηρεσία Ford Marketplace, την πρώτη εικονική έκθεση Ford στην Ελλάδα που σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε Online κράτηση στο όχημά σας, με λίγα μόνο «κλικ» και από την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Παράλληλα, τα πρωτοποριακά προγράμματα χρηματοδότησης Ford Finance σας προσφέρουν ένα εξαιρετικά χαμηλό και σταθερό ονομαστικό επιτόκιο και δυνατότητα ευέλικτης αποπληρωμής!

Μπορείτε να κλείσετε τώρα την παραγγελία σας με προστασία τιμής και χαμηλό επιτόκιο 2,99%.

Επιπρόσθετα, το νέο προωθητικό πρόγραμμα συνοδεύεται από την στάνταρ 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect.