Ford Transit Custom: Ένα «πολυεργαλείο» για την επιχείρησή σας με μηνιαίο μίσθωμα από 359 ευρώ!


Το Ford Transit Custom είναι το ιδανικό όχημα για κάθε εργασία και μπορεί να ενταχθεί στη λειτουργία της επιχείρησής σας με ένα άκρως ανταγωνιστικό μηνιαίο μίσθωμα του προγράμματος Ford Lease.

  • 30/10/2023

Αποτελώντας τη μάρκα με τις περισσότερες πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη για όγδοη συνεχή χρονιά, η γκάμα της Ford Pro περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά προτάσεων που έρχεται να καλύψει ιδανικά τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε επαγγελματία οδηγού ή διαχειριστή στόλου.

Από την πολυσχιδή σουίτα επαγγελματικών οχημάτων Ford δεν θα μπορούσε να λείψει το Transit, ένα «καθαρόαιμο» πολυεργαλείο για κάθε επαγγελματία στην κατηγορία έως 5 τόνους. Σε εκδόσεις van, με τρεις παραλλαγές αμαξώματος, αλλά και chassis cab, με πέντε αντίστοιχες επιλογές, το νέο Ford Transit προτάσσει, εκτός από τον κορυφαίο ντίζελ κινητήρα 2.0L EcoBlue 130 PS, κορυφαίες επιδόσεις και στον τομέα της ασφάλειας, έχοντας αποσπάσει από τον ανεξάρτητο οργανισμό Euro NCAP για τις επιδόσεις του στο συγκεκριμένο τομέα το πολύτιμο «Χρυσό Βραβείο».

Το ολοκαίνουργιο Transit Custom αποτελεί ένα ακόμα επίλεκτο μέλος στην ολοκληρωμένη από κάθε πτυχή γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων Ford παίρνοντας κίνηση από τον αποδοτικό και προηγμένο σε τεχνολογίες κινητήρα ντίζελ 2.0L EcoBlue, ο οποίος είναι διαθέσιμος τώρα σε τρεις επιλογές που αποδίδουν μέγιστη ισχύ 136, 150 ή 170 ίππους.

Πλήρως επανασχεδιασμένο, με δύο επιλογές μεταξονίου (L1 κοντό ή L2 μακρύ) και ισάριθμες επιλογές για το ύψος της οροφής (Η1 κανονικό ή H2 υψηλή), χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και επιλεκτική τετρακίνηση, το νέο Transit Custom προσφέρει έναν πλήρως εκμεταλλεύσιμο χώρο φόρτωσης με χωρητικότητα έως 8.3 κ.μ. και μέγιστο μικρό ωφέλιμο φορτίων 1.250 kg (εκτός επιβατών).

Η Ford Motor Ελλάς σάς δίνει τη δυνατότητα να εντάξετε το δυναμικό Ford Transit Custom στη λειτουργία της επιχείρησή σας με μηνιαίο μίσθωμα Ford Lease από 359€.

Περισσότερες πληροφορίες για το Ford Transit θα βρείτε πατώντας εδώ.