Pickup & Redelivery από τη Jaguar Land Rover: Η πολυτέλεια συναντά την ξεγνοιασιά


Μια luxury φίρμα δεν αρκεί μόνον να δημιουργεί τέλεια στη σύλληψη και την κατασκευή αυτοκίνητα αλλά και να τους προσδίδει προστιθέμενο κύρος μέσα από ένα σύνολο παρεχόμενων υπηρεσιών, αντάξιων του ειδικού της βάρους. 

  • 2/10/2023

Στη Jaguar Land Rover αυτή η δέσμευση είναι θεμελιώδης δημιουργώντας μία μοναδική σχέση εμπιστοσύνης με κάθε έναν κάτοχο μοντέλου των εμβληματικών βρετανικών εταιριών. Όλα ξεκινούν από την ανώτερη ποιότητα και αξιοπιστία που επιβεβαιώνεται από την 5ετή εγγύηση που απολαμβάνουν όλα τα μοντέλα Jaguar, Range Rover, Defender και Discovery.

Pickup & Redelivery

Ακόμη όμως και αν παραστεί ανάγκη για επισκευή, διόρθωση ή ακόμη και προγραμματισμένο service με την υπηρεσία Pickup & Redelivery έχετε κάτι περισσότερο από peace of mind. Κι αυτό γιατί η δωρεάν υπηρεσία που προσφέρει στους πελάτες της η Jaguar Land Rover, με παραλαβή του αυτοκινήτου από το χώρο τους προς το συνεργείο και επιστροφή του μετά την ολοκλήρωση του service ή της επισκευής δημιουργεί ξεγνοιασιά και σιγουριά μοναδική στην κατηγορία των luxury brands.

Η υπηρεσία προσφέρεται ανεξαιρέτως σε όλους τους πελάτες της Jaguar Land Rover και σε όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων των Jaguar, Range Rover, Defender και Discovery χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τον πελάτη εντός 50 χιλιομέτρων απόσταση από το επίσημο σημείο service.

Jaguar/Land Rover Save & Care Premium

Κι αν αυτό δεν αρκεί, η JLR προσφέρει τα πρωτοποριακά service plans "Jaguar/Land Rover Save & Care Premium" που μπορούν να αποκτηθούν από τον πελάτη είτε κατά τη στιγμή της αγοράς του αυτοκινήτου του, είτε αργότερα, επιλέγοντας χρονική διάρκεια και χιλιόμετρα. Η δυνατότητα επιλογής ως προς τη χρονική διάρκεια του προγράμματος είναι από 24 έως 60 μήνες και ως προς τα χιλιόμετρα έως 100.000 χλμ.

Το πρόγραμμα είναι προαιρετικό, διατίθεται αποκλειστικά μέσω των Επίσημων Συνεργατών της μάρκας και προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα. Ο πελάτης προπληρώνει το συνολικό κόστος των προγραμματισμένων service* που θα χρειαστούν στο χρονικό διάστημα που θα επιλέξει. Το κόστος έχει υπολογιστεί βάσει των τρεχόντων τιμών τη στιγμή της προπληρωμής, εξασφαλίζοντας ότι η όποια μελλοντική προσαύξηση σε ανταλλακτικά και εργασία δεν θα τον επηρεάσει.

Επίσης, το κόστος μπορεί να ενταχθεί στο συνολικό πρόγραμμα χρηματοδότησης του αυτοκινήτου και να επιμεριστεί στο μηνιαίο μίσθωμα σε περιπτώσεις leasing, ενώ παράλληλα δίνονται οι επιλογές εξόφλησης είτε σε δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας, είτε εφάπαξ. Τέλος, το πρόγραμμα συνοδεύει το αυτοκίνητο, ακόμη και σε περίπτωση μεταβίβασης σε νέο ιδιοκτήτη.

* Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται με χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών και λιπαντικών (Castrol EDGE® Professional).