Αποκαλύφθηκε το πρόσωπο την νέας BMW M5 Hybrid!


Νέες φωτογραφίες της υβριδικής BMW M5 με ακάλυπτο τον εμπρός «άγριο» προφυλακτήρα της.

  • PHOTOS:CARPIX
  • 14/9/2022

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ένα από τα πολλά πρωτότυπα M5 που δοκιμάζονται αυτή τη στιγμή από τη BMW και μόλις εντοπίστηκε να ρυμουλκεί ένα τρέιλερ. Με αυτό τον τρόπο οι αυτοκινητοβιομηχανίες δοκιμάζουν τα συστήματα ψύξης των πρωτοτύπων τους, κάτι που εξηγεί το γεγονός της αφαίρεσης του καμουφλάζ από αυτό το σημείο καθώς θα μπορούσε να επηρεάσει τα αποτελέσματα.

Χωρίς το καμουφλάζ που φαίνεται στα άλλα αυτοκίνητα δοκιμών, αυτή η M5 μας δείχνει ότι το πρόσωπο του αυτοκινήτου παραγωγής θα διαθέτει μια φαρδιά αλλά ρηχή μάσκα, σε συνδυασμό με μια ακόμη ευρύτερη κεντρική εισαγωγή αέρα με ένα ζευγάρι κάθετων στηλών στα άκρα.

Η κεντρική εισαγωγή θα τροφοδοτεί αέρα τόσο στον κινητήρα όσο και στο ψυγείο του κλιματιστικού, ενώ τα τριγωνικά ανοίγματα μπροστά από κάθε τροχό είναι εκεί για να κατευθύνουν τον αέρα γύρω από τα ελαστικά και να παρέχουν κρύο αέρα στα φρένα.

 Η BMW M5 του 2024 θα είναι η πρώτη που θα υιοθετήσει υβριδική τεχνολογία και αναμένεται να συνδυάσει έναν κινητήρα V8 4,4 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει έως και 801 PS.