ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Εξαιρετική επίδοση -μετά προβλημάτων- για τους Καρανικόλα-Κακαβά με το Ford Fiesta της Car Center


Θα μπορούσε να περιγράψει κάποιος την εξέλιξη της τρίτης ημέρας του Ράλλυ Ακρόπολις, σαν ένα «Σκωτσέζικο ντους» για το πλήρωμα της Car Center.

  • 9/9/2023

Μόλις οι Νώντας Καρανικόλας-Γιώγος Κακαβάς ανέβαζαν ρυθμό με το Ford Fiesta Rally3 κάνοντας απόλυτα ανταγωνιστικούς χρόνους στην γενική κατάταξη της κατηγορίας Rally3, αυτό που στην αγωνιστική διάλεκτο περιγράφεται «με όλους μέσα», για να υποδηλώσει την δυσκολία ενός εγχειρήματος αλλά και το μέγεθος μιας επίδοσης, ερχόταν ένα κλαταρισμένο ελαστικό να ανακόψει τον ρυθμό τους.

Και μετά πάλι από την αρχή…

Για να φτάσουμε έτσι στο τέλος της ημέρας, όπου μετά από μία πραγματικά κορυφαία εμφάνιση, που έχει στο ενεργητικό της εξαιρετικούς χρόνους στις Καρούτες (2ο χρόνο γενικής και 4ο γενικής στην Rally3 στο πρώτο και δεύτερο πέρασμα αντίστοιχα), όπως και τον 3ο χρόνο στην γενική κατάταξη της κατηγορίας Rally3 στην Ε.Δ. Παύλιανη 1!

Την συμμετοχή #53 των Νώντα Καρανικόλα-Γιώργου Κακαβά υποστηρίζουν, ως Μεγάλος Χορηγός η CAR CENTER (εμπορία/service/κάθετη υποστήριξη αυτοκινήτων Ford), οι εταιρείες ΕΛΤΡΕΚKΑ - Castrol (eltrekka διανομή λιπαντικών), STORE YOUR CAR (συντήρηση ιστορικών & συλλεκτικών αυτοκινήτων), TotalPack (carparts & accessories) και Doulakis Parts (ανταλλακτικά αυτοκινήτων), ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το ATHENSVOICE mediagroup.

Ο Νώντας Καρανικόλας είπε: «Αρχικά να αναφέρω ότι οι Ειδικές Διαδρομές της περιοχής, εννοώ στην Φθιωτιδο και τη Φωκίδα, είναι το είδος των διαδρομών που εμπνέει και με ωθεί στο να αποδίδω καλύτερα σε κάθε επίπεδο. Οπότε ναι, η ‘’τριπλέτα’’ των Ε.Δ. Παύλιανη, Καρούτες, Ελευθεροχώρι είναι ένα δείγμα της σημερινής μας επίδοσης στον αγώνα γενικότερα. Αυτό βέβαια έχει να κάνει με την οδηγική ευχαρίστηση, χωρίς να αποκλείει τις δυσκολίες και τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα πλήρωμα. Και εμείς δε αποτελέσαμε εξαίρεση, αφού είχαμε συνολικά τρία κλαταρίσματα. Ήταν η ημέρα που αποδείχθηκε ότι ο αγώνας παραμένει πολύ σκληρός, τόσο μάλιστα που να αγγίζει τα όρια της επιβίωσης. Στο τελευταίο σκέλος θα πιέσω όσο περισσότερο μπορώ.»

ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ CAR CENTER

Οι άλλες δύο συμμετοχές που υποστηρίζει τεχνικά την Car Center συνεχίζουν την παρουσία τους στον αγώνα με στόχο πλέον έναν τερματισμό αντάξιο της προσπάθειάς τους.

Συγκεκριμένα το πλήρωμα #55 Σπύρος Γαλεράκης-Κώστας Σούκουλης με το Ford Fiesta Rally3 της Car Center στα χρώματα Davanti Tyres, μετά από δύο κλαταρισμένα ελαστικά ολοκλήρωσε την ημέρα στην τρίτη θέση της Rally3 μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων στην κατηγορία αυτή, ενώ η ιδιωτική συμμετοχή #51 των Γιώργου Βασιλακη-Νίκου Ιντζόγλου με το Ford Fiesta R5 βρίσκεται στην δεύτερη θέση της κατηγορία Rally2 πάλι μεταξύ των Ελληνικών πληρωμάτων της κατηγορίας.