WRC: Αυτά είναι τα χρώματα της M-Sport για το 2024 (photos)


Η M-Sport αποκάλυψε το livery με το οποίο έντυσε τα δύο Ford Puma Rally1.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: M-Sport
  • 12/1/2024

Η M-Sport παρουσίασε τα χρώματα που θα κοσμούν το Ford Puma Rally1 για τη σεζόν του 2024 στο WRC στο πλαίσιο του Autosport International Show.

Είναι η δεύτερη από τις τρεις ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας που παρουσίασε το livery της για την επερχόμενη σεζόν, μετά την Toyota.

Σε αντίθεση με τα liveries του 2022 και του 2023, η M-Sport επέλεξε να επιστρέψει στο λευκό για βασικό χρώμα, με το εμπρός και το πίσω μέρος βαμμένα σε αυτό το χρώμα.

Στις πόρτες και όλο το πλαϊνό μέρος δεσπόζουν τα χρώματα του βασικούχορηγού της ομάδας, της Red Bull, που συνεχίζει να στηρίζει όπως πράττει από το 2022 την ομάδα της Βρετανίας.

Μετά την αποχώρηση του Ott Tanak, η ομάδα εξέτασε τις επιλογές της και φέτος θα αγωνιστεί με τον Adrien Fourmaux, που επιστρέφει στο WRC μετά από έναν χρόνο με Rally2 και ένα πρωτάθλημα στην Αγγλία, και τον Gregoire Munster, ο οποίος πέρυσι έκανε λίγους αγώνες με το Puma του Ιορδάνη Σερδερίδη.

Ο teamprincipal της M-Sport, Richard Millener, είχε δηλώσει σχετικά με το ανανεωμένο αυτοκίνητο στην Ιαπωνία πέρυσι:

«Δουλεύουμε πάνω στην εξέλιξη των αεροδυναμικών που έχουν κάνει μερικές δοκιμές, αλλά δεν πιστεύαμε ότι ήταν σχετικά για αυτό το τελευταίο ράλι της σεζόν.

«Αποφασίσαμε να το αφήσουμε μέχρι το επόμενο έτος [2024] και ιδανικά μας δίνει περισσότερο χρόνο για να το ετοιμάσουμε. Δεν είναι κάτι πολύ συναρπαστικό, αλλά θα πρέπει να έρθει στις αρχές του επόμενου έτους.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι πιστεύει ο Neuville για το νέο σύστημα βαθμολόγησης του WRC

Το Toyota GR Yaris Rally2 πήρε ομολογκασιόν - Αυτός είναι ο πρώτος οδηγός για το Ράλλυ Μόντε Κάρλο