Στην Ελλάδα το αναβαθμισμένο Hyundai Bayon - Δείτε την τιμή του


Η facelift έκδοση του B-SUV της Hyundai, με τη νέα σχεδίαση και το ανανεωμένο εσωτερικό, ξεκινά την εμπορική της πορεία στη χώρα μας.

  • ΦΩΤΟ: HYUNDAI MOTOR EUROPE
  • 1/5/2024

Στις αρχές του 2024, η Hyundai παρουσίασε το νέο Bayon, δίνοντας στην 1η γενιά του πρακτικού crossover μια συνολική αναβάθμιση ώστε να παραμείνει ανταγωνιστικό στην κατηγορία των B-SUV.

Πλέον, η facelift έκδοση του Bayon ξεκινά την εμπορική της διάθεση στην ελληνική αγορά. Εξωτερικά η νέα LED φωτεινή μπάρα DRL έχει ενσωματωθεί στο εμπρός μέρος, δημιουργώντας μια φωτεινή υπογραφή Seamless Horizon. Καινούρια είναι και η σχεδίαση της μάσκας, η οποία ανοίγει στο κάτω μέρος, αλλά και του προφυλακτήρα, δημιουργώντας ένα πιο στιβαρό εμφανισιακό αποτέλεσμα.

Στο πλάι η σχεδίαση είναι σφηνοειδής ενώ στο πίσω μέρος, εκτός από τον επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, τα φωτιστικά σε σχήμα βέλους υπογραμμίζουν τη δυναμική της κολόνας. Επιπλέον, έχουν προστεθεί νέοι τροχοί 16 και 17 ιντσών.

Το νέο Bayon διατίθεται συνολικά με εννέα εξωτερικά χρώματα, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων νέων: Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Lucid Lime Metallic και Vibrant Blue Pearl. Μια προαιρετική διχρωμία στην οροφή σε Phantom Black είναι επίσης διαθέσιμη με πολλά εξωτερικά χρώματα.

Στο εσωτερικό, η οθόνη 10,25 ιντσών (AVN) και ένα LCD Cluster 4,2 ιντσών περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό, ενώ προαιρετικά διατίθεται με ψηφιακή οθόνη 10,25 ιντσών με δυνατότητα διαμόρφωσης διαφορετικών γραφικών, ανάλογα με τη λειτουργία οδήγησης, Apple CarPlay και Android Auto, ασύρματη φόρτιση και την πιο πρόσφατη ενημέρωση της τηλεματικής Bluelink.

Οι λειτουργίες του συστήματος infotainment έχουν βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, χάρη στην εισαγωγή των ενημερωμένων χαρτών Over-the-Air (OTA). Δύο θύρες USB-C - μία μπροστά και μία πίσω - διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τη φόρτιση των συσκευών τελευταίας τεχνολογίας. Η μπροστινή θύρα USB-A επιτρέπει επίσης τη μεταφορά δεδομένων, επιτρέποντας στους επιβάτες να συνδέσουν το τηλέφωνό τους στο σύστημα infotainment του οχήματος. To πακέτο ολοκληρώνει ένα premium ηχοσύστημα Bose, προσφέροντας στους επιβάτες μια εμπειρία ακρόασης υψηλής ποιότητας χάρη στα οκτώ ηχεία του – συμπεριλαμβανομένου ενός subwoofer.

Το αναβαθμισμένο crossover διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά ημιαυτόνομης οδήγησης, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται τα Lane Following Assist, Forward Collision-Avoidance Assist, το Smart Cruise Control και το σύστημα υποβοήθησης αποφυγής σύγκρουσης σε τυφλό σημείο. Επιπλέον, το Driver Attention Warning αναλύει τα μοτίβα οδήγησης για να βοηθήσει στην ανίχνευση πιθανής υπνηλίας ή απόσπασης προσοχής κατά την οδήγηση. Αυτό το σύστημα λειτουργεί παράλληλα με το Leading Vehicle Departure Alert (LVDA), το οποίο ειδοποιεί τον οδηγό όταν ξεκινήσει το προπορευόμενο όχημα.

Η εμπορική διάθεση του νέου Bayon ξεκίνησε στην ελληνική αγορά με τιμή εκκίνησης 19.690 €, ενώ το επόμενο διάστημα θα γίνουν γνωστές αναλυτικά οι τιμές όλων των εκδόσεών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτό είναι το ανανεωμένο Hyundai Tucson – Πότε έρχεται στην Ελλάδα (photos)

Νέο Hyundai i30: Με ανανεωμένη εμφάνιση και περισσότερη τεχνολογία (photos)

Test Drive: Hyundai Kona Electric 65 kWh 218PS - Δοκιμάζουμε το ηλεκτρικό SUV με τα κορυφαία specs