Αυτές είναι οι τιμές του νέου Renault Captur στη Γερμανία (πίνακας)


Aνοίγουν τα βιβλία παραγγελιών στις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές για το ανανεωμένο Renault Captur. Πότε αναμένεται στην Ελλάδα.

  • ΦΩΤ.: RENAULT
  • 18/4/2024

Πριν από δύο εβδομάδες η Renault αποκάλυψε το facelift της δεύτερης γενιάς του Captur, το οποίο έχει δεχθεί σημαντικές παρεμβάσεις ώστε να συνεχίσει την επιτυχημένη εμπορική του πορεία

Εξωτερικά, το νέο Captur αναγνωρίζεται από το καινούριο εμπρός μέρος, που σύμφωνα με τη Renault του προσδίδει μια πιο premium εμφάνιση. Το Nouvel’R λογότυπο είναι ενσωματωμένο στην πολύπλευρη μάσκα, ενώ το καπό είναι ψηλότερο και πιο οριζόντιο.

Τα νέα εμπρός φώτα διαθέτουν τεχνολογία full LED σε όλες τις εκδόσεις, ενώ τα DRL παραπέμπουν σε σχεδίαση σε αυτά του Clio. Όσο για το πίσω μέρος, οι αλλαγές είναι λιγότερες και επικεντρώνονται κυρίως στα γραφικά των φωτιστικών σωμάτων, το νέο λογότυπο και τον επανασχεδιασμένο διαχύτη.

Στο εσωτερικό, υπάρχει πιο μοντέρνα σχεδίαση, με το σύστημα πολυμέσων OpenR Link και νέες οθόνες έως 10,25 ίντσες για το διαμορφώσιμο πίνακα οργάνων. Η νέα κεντρική οθόνη αφής 10,4 ιντσών διαθέτει σύστημα Android Automotive 12, συνδεσιμότητα Android Auto και Apple CarPlay, με την ολοκαίνουρια ηλεκτρονική αρχιτεκτονική να ενσωματώνει μια μεγάλη γκάμα από τα τελευταίας γενιάς συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης και Active Driver Assist για αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2.

Για να δείτε αναλυτικά όλες τις αλλαγές που έχει ενσωματώσει το νέο Renault Captur πατήστε ΕΔΩ.

Το νέο Captur ανοίγει σταδιακά τα βιβλία των παραγγελιών στις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται να φτάσει μέσα στο καλοκαίρι όπου θα μάθουμε τιμές και εκδόσεις. Πριν από λίγες ώρες η Renault Γερμανίας ανακοίνωσε ότι μπορεί πλέον να δέχεται παραγγελίες για τη νέα έκδοση γνωστοποιώντας τον τιμοκατάλογο.

Στη συγκεκριμένη αγορά το Captur είναι διαθέσιμο στις εξοπλιστικές εκδόσεις Evolution, Techno και Esprit Alpine με την αρχική τιμή να ορίζεται στα 23.550 ευρώ. Αξίζει να αναφερθεί ότι το Captur έχει ανακοινώσει ήδη τιμές στη γαλλική αγορά με τη διαμόρφωση του οχήματος να ξεκινά από τα 24.900 ευρώ.

Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο για την αγορά της Γερμανίας:

ΈκδοσηΤιμή
Evolution TCe 9022.950 ευρώ
Evolution TCe 100 LPG23.550 ευρώ
Evolution Mild Hybrid 160 EDC26.950 ευρώ
Techno TCe 9024.950 ευρώ
Techno Mild Hybrid 14026.950 ευρώ
Techno Mild Hybrid 160 EDC28.950 ευρώ
Techno E-Tech Full Hybrid 14529.950 ευρώ
Esprit Alpine Mild Hybrid 160 EDC31.750 ευρώ
Esprit Alpine E-Tech Full Hybrid 14532.750 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Alpine A290: Κλείδωσε η ημερομηνία παρουσίασης για την «hot» έκδοση του Renault 5

Το νέο Renault 5 έχει λίστα αναμονής με 50.000 ονόματα

Αποστολή στη Γαλλία: Γνωρίσαμε από κοντά το νέο Renault 5 E-Tech Electric (photos)