Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες από το pickup της BYD (photos)


Το πρώτο pickup της BYD έκανε την εμφάνισή στους δρόμους χωρίς ίχνος καμουφλάζ, πριν αποκαλυφθεί επίσημα.

  • ΦΩΤΟ: BYD AUTO BE
  • 17/4/2024

Η BYD ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της πρόταση για την κατηγορία των διπλοκάμπινων pickup, ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει μοντέλα όπως το Ford Ranger και το Toyota Hilux. Παρόλο που η ονομασία του μοντέλου δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, όλα δείχνουν ότι θα λέγεται Shark, όπως υποδεικνύει πατέντα που υπέβαλε η εταιρεία πριν μερικές ημέρες.

Η παρουσίασή του αναμένεται να γίνει εντός του 2024 κι ήδη έχουν διαρρεύσει οι πρώτες φωτογραφίες. Το Shark εντοπίστηκε από τον χρήστη του Facebook, AutoDinamico, να κάνει βόλτες στους δρόμους του Μεξικό χωρίς ίχνος καμουφλάζ, προσφέροντας μια πρώτη γεύση γι αυτό που έρχεται.

Στο μπροστινό μέρος υπάρχει το σήμα της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας σε μεγέθυνση, ενώ οι τετραγωνισμένοι προβολείς μοιάζουν αρκετά με εκείνους του Ford F-150. Το λογότυπο της BYD εντοπίζεται και πίσω, ενώ τα φωτιστικά σώματα στις άκρες δεξιά κι αριστερά συνδέονται από μια μπάρα φωτός, προκειμένου η εμφάνιση να είναι πιο μοντέρνα.

Περνώντας στο εσωτερικό, βρίσκει κανείς μια μεγάλη οθόνη για το σύστημα infotainment, όπως κι έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων. Το τιμόνι έχει επίπεδο κάτω μέρος, ενώ ανάμεσα στον οδηγό και τον συνοδηγό έχει τοποθετηθεί ο επιλογέας ταχυτήτων και mode οδήγησης.

Όσο για τα υφάσματα που έχουν χρησιμοποιηθεί, παρόλο που τα καθίσματα είναι καλυμμένα, μπορούμε να διακρίνουμε ότι έχουν επενδυθεί με δέρμα με κόκκινες ραφές, που κάνουν αντίθεση.

Η BYD δεν έχει αποκαλύψει καμία λεπτομέρεια σχετικά με αυτό που θα κρύβεται κάτω από το κάλυμμα, όμως οι πιο πρόσφατες πληροφορίες θέλουν τους Κινέζους να έχουν επιλέξει μια PHEV διάταξη. Δημοσίευμα του αυστραλιανού Drive αναφέρει ότι η κινητήρια μονάδα θα προσφέρει αυτονομία 100 km, όταν χρησιμοποιείται αποκλειστικά ο ηλεκτρισμός, με τον αριθμό να αγγίζει τα 1.200 km, λαμβάνοντας υπόψη και το θερμικό μέρος του κινητήρα.

Εκτός από το plug-in hybrid μοντέλο, διαθέσιμη αργότερα αναμένεται να γίνει και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, η οποία θα καταφτάσει το 2025, μετά το επίσημο λανσάρισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επίσημο ντεμπούτο της BYD στην ελληνική αγορά - Τα νέα μοντέλα που έρχονται

Μπήκαν τα αυτοκίνητα στην πρώτη έκθεση της BYD στην Ελλάδα - Δείτε LIVE εικόνες

Δείτε εικόνες από την πρώτη έκθεση επιβατικών της BYD στην Ελλάδα (photos)