Έτσι θα μοιάζει το νέο Renault Captur μετά το facelift (photos)


Το μπροστινό μέρος θα δεχθεί τις περισσότερες παρεμβάσεις και αναμένεται να θυμίζει αρκετά το αντίστοιχο του Renault Scenic.

  • ΦΩΤΟ: KOLESA.RU
  • 16/12/2023

Το νέο Renault Captur αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία μιας και η δεύτερη γενιά του είναι εδώ και 4 χρόνια στους δρόμους και ένα φρεσκάρισμα κρίνεται αναγκαίο ώστε να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά την εμπορική του πορεία.

Πρώτη φορά που πήραμε μια γεύση από το επερχόμενο μοντέλο ήταν τον περασμένο Απρίλιο όταν ο συνεργάτης-φωτογράφος μας το συνέλαβε να κάνει δοκιμές στους δρόμους. Πριν από λίγες ήμερες είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα με τη διαρροή των ευρεσιτεχνιών που αποκάλυψαν αρκετά για την εξωτερική σχεδίαση.

Έχοντας αυτά τα δεδομένα πάνω στο τραπέζι, οι σχεδιαστές του ρωσικού kolesa.ru προσπάθησαν να αποτυπώσουν σε renders την μορφή που θα έχει το facelift του γαλλικού crossover.

Πλέον όλα δείχνουν ότι το μπροστινό μέρος είναι αυτό που θα δεχθεί τις περισσότερες παρεμβάσεις και όπως φαίνεται η γενική εικόνα θα θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το Renault Scenic που παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Έτσι αναμένεται να δούμε νέα φωτιστικά σώματα, νέα γρίλια αλλά και νέο καπό που θα είναι σχεδόν επίπεδο και δεν θα έχει τα «νεύρα» του τρέχοντος μοντέλου. Σε αυτά προσθέστε και το νέο λογότυπο της εταιρείας που έχει αρχίσει να τοποθετείται σε όλες τις προσθήκες που γίνονται στη γκάμα της Renault. Από εκεί και πέρα στο προφίλ και στο πίσω μέρος η εικόνα θα παραμείνει σχεδόν ίδια.

Θυμίζουμε ότι η δεύτερη γενιά του Renault Captur κατασκευάζεται πάνω στην πλατφόρμα CMF-B και η παραγωγή γίνεται στο εργοστάσιο της ισπανικής πόλης Βαγιαδολίδ. Στο νέο μοντέλο δεν αναμένονται αλλαγές στη γκάμα των κινητήρων και έτσι θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμα τα σύνολα βενζίνης και διπλού καυσίμου (LPG), MHEV και PHEV,  τα οποία θα τα δείτε αναλυτικά με τις τιμές τους πατώντας εδώ.