Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Renault Captur (photos)


Δείτε τις αλλαγές που συναντήσαμε στην επερχόμενη facelift έκδοση της 2ης γενιάς του γαλλικού συμπαγούς SUV.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: CARPIX
  • 12/4/2023

To Renault Captur βρίσκεται στη δεύτερη γενιά του, αλλά τέσσερα χρόνια μετά την παρουσίασή της, ήρθε η ώρα για ένα φρεσκάρισμα, προκειμένου να συνεχίσει την πορεία του στην αγορά.

Ο κατασκοπευτικός φακός των συνεργατών μας «συνέλαβε» για πρώτη φορά ένα πρωτότυπο να δοκιμάζεται, έχοντας σημαντικές ποσότητες καμουφλάζ στις δύο άκρες του αμαξώματος.

Η γαλλική φίρμα προσπαθεί να κρύψει τις σχεδιαστικές αλλαγές του compact SUV, που θα έρθουν με τα νέα εμπρός φωτιστικά σώματα, την ανασχεδιασμένη μάσκα και τον καινούριο εμπρός προφυλακτήρα.

Έστω και με το «βαρύ» καμουφλάζ του εμπρός τμήματος, μπορούμε να διακρίνουμε τα νέα φώτα ημέρας, που θα δώσουν στη facelift έκδοση του Captur μια διαφορετική εικόνα σε σχέση με την τρέχουσα.

Το έντονο camo συνεχίζεται και στο πίσω μέρος, αλλά ακόμα και μέχρι τα πίσω παράθυρα, γεγονός που μας βάζει σε σκέψεις για το αν θα υπάρξει κάτι νέο στην πίσω σειρά καθισμάτων.

Ωστόσο, διακρίνουμε ότι ανάλογη ανανέωση υπάρχει στη σχεδίαση τόσο των φώτων όσο και του προφυλακτήρα του πίσω τμήματος.

Αν και δεν είχαμε τη δυνατότητα να φωτογραφίσουμε το εσωτερικό του ούτε και να πλησιάσουμε αρκετά κοντά, ωστόσο μπορέσαμε να διακρίνουμε καλύμματα πάνω στο ταμπλό, που υποδηλώνουν ότι θα υπάρξει «φρεσκάρισμα» στη σχεδίαση.

Το πιο πιθανό είναι στο μοντέλο παραγωγής να υπάρχει το πιο πρόσφατο σύστημα infotainment OpenR της Renault με τα νέα γραφικά και την αναβαθμισμένη συνδεσιμότητα. Σε αυτή την περίπτωση, περιμένουμε την οθόνη αφής 9,3 ιντσών μαζί με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,2 ιντσών.

Το λίφτινγκ θα κρατήσει το Captur φρέσκο και πιο ανταγωνιστικό έναντι του Peugeot 2008 που θα ανανεωθεί εντός του 2023.