Τι άλλο θα δούμε! Φέρετρο μεταμορφώνεται σε μονοθέσιο με κινητήρα V8! (photos-video)


Μπορεί η οδήγηση να μην είναι η πιο ευχάριστη εμπειρία για αυτόν που θα βρεθεί μέσα στην custom κατασκευή, όμως είναι σίγουρο ότι μια σύντομη βόλτα θα μαγνητίσει τα βλέμματα των περαστικών.

  • ΦΩΤ.: BRING A TRAILER
  • 17/4/2024

Premium αυτοκίνητα να μεταμορφώνται σε νεκροφόρες και να κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους, έχουμε δει. Το όχημα, όμως, που εντοπίσαμε στο site δημοπρασιών Bring a Trailer απλά... δεν υπάρχει.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες κάποιο ανήσυχο πνεύμα αποφάσισε να ξοδέψει πολλές ώρες εργασίες και ακόμα περισσότερα χρήματα για να μεταμορφώσει ένα φέρετρο σε μονοθέσιο!

Η έμπνευση για τη δημιουργία αυτής της περίεργης, custom κατασκευής προήλθε από το όχημα Drag-U-La που εμφανίστηκε σε επεισόδιο της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς Munsters του 1965 και την ολοκλήρωσε ένας άνδρας από το Long Island της Νέας Υόρκης.

Αυτό που έκανε ο Νεοϋορκέζος δημιουργός του ήταν να τοποθετήσει πάνω σε ένα custom πλαίσιο ένα φέρετρο από υαλοβάμβακα, μέσα στο οποίο βρίσκεται το cockpit που κάθεται ο οδηγός.

Η ισχύς προέρχεται από έναν V8 κινητήρα της Chevrolet με καρμπυρατέρ που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 3 σχέσεων και στέλνει την κίνηση στον πίσω άξονα, ενώ μερικά από τα highlights στην εμφάνισή του είναι τα αγωνιστικά ελαστικά, οι τεράστιοι σωλήνες του συστήματος εξάτμισης αλλά και η μπροστινή μάσκα που έχει το σχήμα ταφόπλακας!

Η οδήγησή του μπορεί να μην η πιο απολαυστική εμπειρία που μπορεί να βιώσει ένας οδηγός, ωστόσο είναι δεδομένο ότι μια απλή βόλτα είναι αρκετή για να τραβήξει τα βλέμματα των περαστικών. 

Η δημοπρασία για το όχημα φέρετρο ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες και μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές η υψηλότερη προσφορά ήταν τα 27.550 δολ. Σημειώστε ότι νέος κάτοχος, μαζί με το όχημα θα πάρει και περισσότερα από 50 βραβεία και τρόπαια που έχει κερδίσει σε διαγωνισμούς .

Δείτε το video…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή η παρέλαση των Hummer H2 είναι η αποθέωση του κιτς (video)

Το custom Chevy C30 είναι το κατάλληλο όχημα για να αποκλειστείς στα χιόνια (video)

Το Suzuki Jimny... σε νέα διπλοκάμπινη έκδοση (video-photos)