Τραγωδία στην Ουγγαρία: Τέσσερις νεκροί σε αγώνα ράλλυ (video)


Ο οδηγός γλίστρησε στο βρεγμένο οδόστρωμα και προσέκρουσε πάνω σε πλήθος θεατών.

  • ΦΩΤΟ: Gran TV Esztergom es tersege televizioja - ΥοuTube
  • 25/3/2024

Το τρομακτικό ατύχημα έλαβε χώρα την Κυριακή, 24 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια του Esztergom Nyerges Rally στην Ουγγαρία, όταν ο οδηγός ενός Skoda Fabia Rally2 έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω σε πλήθος θεατών.

Έχει επιβεβαιωθεί ότι τέσσερις θεατές έχασαν τη ζωή τους επιτόπου, ενώ άλλοι έξι, μεταξύ των οποίων κι ένα παιδί, νοσηλεύονται με τραύματα στο νοσοκομείο. Λέγεται ότι χρειάστηκε η άμεση αερομεταφορά τους σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας, Βουδαπέστης, περίπου 60 km μακριά από το σημείο του ατυχήματος, κι η κατάσταση ορισμένων από αυτών είναι κρίσιμη.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, index.hu, το οδόστρωμα ήταν βρεγμένο, όπως φαίνεται και στα πλάνα που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Λέγεται, μάλιστα, ότι το Fabia ταξίδευε με περίπου 100 km/h, ενώ το μέσο αναφέρει επίσης ότι γνώστες της συγκεκριμένης Ε.Δ, η οποία ένωνε τις περιοχές Labatlan και Bajna κι ήταν η πέμπτη διαδρομή του ράλλυ, υποστηρίζουν ότι το Fabia Rally2 θα μπορούσε να περάσει από το σημείο με ταχύτητα έως και 160 km/h.

Οι αρχές ήδη εξετάζουν τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα. Η κατάσταση του πληρώματος του αυτοκινήτου, δηλαδή του Toth Janos, οδηγού, και του Ban Viktor, συνοδηγού, παραμένει άγνωστη. Ωστόσο, εικόνες του αυτοκινήτου που έχουν έρθει στο φως, δείχνουν ότι το μπροστινό μέρος της καμπίνας παρέμεινε άθικτο.

Δείτε στιγμιότυπα του δυστυχήματος:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μια σπάνια Ferrari Enzo έγινε... καλοκαιρινή μετά από τροχαίο στην Autobahn (photos)

Καλά πήγε αυτό - Διέλυσε 4 παρκαρισμένα αυτοκίνητα με το όχημά του κι έφυγε (video)

Φορτηγάκι κόπηκε στα δύο από διερχόμενο τρένο - Ανατριχιάζει το βίντεο