Καλά πήγε αυτό - Διέλυσε 4 παρκαρισμένα αυτοκίνητα με το όχημά του κι έφυγε (video)


Είχε πρόγραμμα: Τράκαρε με 4 παρκαρισμένα αυτοκίνητα, άνοιξε την πόρτα του κι έφυγε χωρίς να κοιτάξει πίσω του.

  • ΦΩΤΟ: HanginLowNd2daLeft - Reddit
  • 25/2/2024

Οι κάτοικοι του Trenton στην πολιτεία του New Jersey των ΗΠΑ άκουσαν ξαφνικά τον εκκωφαντικό ήχο ενός ατυχήματος, όμως βγαίνοντας από τα σπίτια τους, κανείς δε βρισκόταν πίσω από το τιμόνι του οχήματος που το προκάλεσε.

Ένας οδηγός προσέκρουσε πάνω σε τέσσερα συνολικά παρκαρισμένα αυτοκίνητα, πριν σταματήσει το δικό του, ανοίξει την πόρτα του κι εξαφανιστεί πριν κανείς από τους αυτόπτες μάρτυρες προλάβει να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβη. Το σκηνικό κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού μπροστά στο οποίο έγιναν όλα, με το video να δημοσιεύεται τελικά στη σελίδα r/IdiotsInCars στο Reddit.

Ο οδηγός χτύπησε το πρώτο αυτοκίνητο, του οποίου σύλλεξε και τον προφυλακτήρα, κι έπεσε με δύναμη πάνω σε ένα Jeep Liberty, που μάλιστα προσγειώθηκε αρκετά μέτρα παραπέρα, από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Το πίσω μέρος του τρίτου οχήματος που χτυπήθηκε, διαλύθηκε εντελώς, ενώ το τέταρτο δείχνει να έχει υποστεί τη μικρότερη ζημιά, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα φαίνονται στο video.

Μετά την καραμπόλα που δημιούργησε, ο ίδιος βγήκε από το αυτοκίνητό του κι έφυγε από τη σκηνή του ατυχήματος σαν να μην έγινε τίποτα.

Προς το παρόν, οι τοπικές αρχές δεν έχουν κάνει γνωστό κάποιο περαιτέρω στοιχείο σχετικά με το συμβάν, όμως το πιθανότερο είναι ότι η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και βρίσκεται στη διαδικασία εύρεσης του υπαιτίου.

Δείτε το video από το subreddit r/IdiotsInCars κάνοντας κλικ εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φορτηγάκι κόπηκε στα δύο από διερχόμενο τρένο - Ανατριχιάζει το βίντεο

Σοκαριστικό: Maserati MC20 συγκρούστηκε με δέντρο και κόπηκε στα δύο (video)

Υπερσπάνια Porsche 918 Spyder έγινε σμπαράλια στη Νέα Υόρκη (video)