Smart Buys: Απόσυρση και Bonus έως 3.500€ από την Opel


Το πρόγραμμα απόσυρσης της Opel δίνει την ευκαιρία στους κατόχους παλαιών αυτοκινήτων, όποιας μάρκας κι αν είναι, να αποκομίσουν το μεγαλύτερο δυνατό όφελος και να αποκτήσουν ένα από τα νέα μοντέλα της γκάμας της.

  • ΦΩΤΟ: OPEL
  • 31/1/2024

Το εξαιρετικά ελκυστικό πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» δίνει στους κατόχους παλαιών αυτοκινήτων, όποιας μάρκας κι αν είναι, μια ευκαιρία να αποσύρουν ή να ανταλλάξουν το παλιό τους αυτοκίνητο (που το κόστος χρήσης και συντήρησης είναι αρκετά υψηλό σε σχέση με την εμπορική του αξία). Το κίνητρο είναι μεγάλο καθώς η Opel προσφέρει περισσότερη αξία σε αυτά τα παλαιά οχήματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι κάτοχοί τους είναι να επισκεφθούν μια Έκθεση Opel, προκειμένου να λάβουν μια εξαιρετικά δελεαστική προσφορά, σύμφωνα με όσα μας ενημέρωσαν τα στελέχη της φίρμας στην Ελλάδα.

Παράλληλα, η Opel αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη διαχείριση της διαδικασίας απόσυρσης ή ανταλλαγής του παλαιού οχήματος, χωρίς καμία ανάμειξη του πελάτη, απλουστεύοντας και διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τη διαδικασία. Ως αποτέλεσμα, ο υποψήφιος πελάτης έχει την ευκαιρία να επιλέξει ένα νέο μοντέλο από τη γκάμα της Opel με αποδεδειγμένη αξιοπιστία, ασφάλεια με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας αλλά και αποδοτικότητα αφού όλα τα μοντέλα εφοδιάζονται με προηγμένους, αποδοτικούς κινητήρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το όφελος για τον πελάτη μπορεί να φτάσει έως και τα €3.500, ανάλογα με το μοντέλο Opel που θα επιλεγεί, ενώ κάθε νέο Opel συνοδεύεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση.

 

Τα μοντέλα που συμμετέχουν

Μέσω του προγράμματος «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» οι υποψήφιοι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το best-seller της Ελληνικής αγοράς για το 2023, το Opel Corsa, το θρυλικό γερμανικό supermini, το οποίο ανανεώθηκε πρόσφατα, έχοντας πλήρως ψηφιοποιημένο cockpit και προηγμένα συστήματα άνεσης και ασφάλειας που αποτελούν σημείο αναφοράς στην κατηγορία. Η  γκάμα κινητήριων συνόλων περιλαμβάνει βραβευμένους κινητήρες βενζίνης 1.2 L με 75, 100 ή130 PS αλλά και την ηλεκτροκίνητη έκδοση Corsa-e BEV 136 ίππων με αυτονομία έως 405 km, ενώ σύντομα αναμένονται και mild hybrid εκδόσεις. Για να διαβάσετε αναλυτικές δοκιμές των μοντέλων πατήστε ΕΔΩ.

Στο Πρόγραμμα συμμετέχουν επίσης τα SUV της Opel. To Mokka που δείχνει το μέλλον της Opel σε ό,τι αφορά την αισθητική, αλλά και τη γενικότερη κατασκευαστική φιλοσοφία που έρχεται με συμπαγείς διαστάσεις (μήκος 4.151 mm, πλάτος 1,987 mm, ύψος 1.531 mm) ενώ μπορεί να φιλοξενήσει αποσκευές από 350 έως 1.105 λίτρα.

Μαζί με τους οικονομικούς κινητήρες βενζίνης 1.2T 100, 130 και 136 PS και 1.5 diesel 110 PS το γερμανικό SUV είναι διαθέσιμο και στην αμιγώς ηλεκτρική έκδοση Mokka-e, που εφοδιάζεται με μια νέας γενιάς μπαταρία ιόντων-λιθίου 50 kWh, προσφέροντας αυτονομία έως 338 km με μια φόρτιση. Ο δυνατός ηλεκτροκινητήρας προσφέρει ισχύ 100 kW (136 PS) και 260 Nm ροπής.

Στο πρόγραμμα συμμετέχει επίσης το Crossland, τo απόλυτο συμπαγές crossover που μπορεί να καλύψει της ανάγκες μιας νεανικής οικογένειας και να προσφέρει άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις.  Καλοσχεδιασμένο αμάξωμα, πρακτικό εσωτερικό και αποδοτικοί κινητήρες βενζίνης 1.2T 110 και 130 PS και 1.5 diesel 110 PS αποτελούν τα σημαντικά του προσόντα (διαβάστε το αναλυτικό test drive της πετρελαιοκίνητης έκδοσης πατώντας ΕΔΩ). Παράλληλα οι compact διαστάσεις (μήκος 4,121mm, πλάτος 1,976 mm και ύψος 1,605 mm), το καθιστούν ευέλικτο, χωρίς να στερείται χώρων, καθώς το πορτμπαγκάζ του κυμαίνεται από 412 έως 1.255 L.

Τέλος, στο πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» συμμετέχει και το Grandland, η ναυαρχίδα των SUV της Opel που είναι εντυπωσιακή σε σχεδίαση, προδιαθέτοντας για τον πληθωρικό χαρακτήρα, αλλά και το υπερσύγχρονο τεχνολογικό υπόβαθρο της. Το Grandland διαθέτει πλήρως ψηφιοποιημένο cockpit και τεχνολογικές καινοτομίες πρωτοποριακές για την κατηγορία του.

Το μήκος του ανέρχεται στα 4.477 mm, το πλάτος στα 2.098 mm, το ύψος στα 1.609 mm, ενώ ένας αποθηκευτικός χώρος από 514 έως 1.652 L μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες που θα παρουσιαστούν. Εκτός από τους δυνατούς και οικονομικούς κινητήρες 1.2 Τ βενζίνης και 1.5 diesel αμφότεροι με 130 PS, το Grandland προσφέρεται και ως Plug-in Hybrid με ισχύ 165 kW (224 PS)και κίνηση στους μπροστινούς τροχούς, που επιτρέπει την ηλεκτρική οδήγηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων αλλά και τετρακίνητο με ισχύ 300 PS.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» παρέχονται στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel, καθώς και στο opel.gr.