Ανανεωμένο Kia Ceed: Oι πρώτες εικόνες


Οι πρώτες ψηφιακές φωτογραφίες του ανανεωμένου Kia Ceed δείχνουν τις εκτεταμένες αλλαγές που θα δεχθεί το κορεάτικο μικρομεσαίο μοντέλο, αποκτώντας έναν πιο σοφιστικέ χαρακτήρα.

  • ΠΗΓΗ: kolesa.ru
  • 13/5/2021

Το Kia Ceed ξεκίνησε την καριέρα του το 2007, όταν η κορεατική εταιρεία παρουσίασε το μικρομεσαίο hatchback πρώτης γενιάς (στις δύο πρώτες γενιές, το μοντέλο ονομαζόταν cee’d). Σήμερα, η τρίτη γενιά είναι διαθέσιμη κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του κοινού, η παρουσίαση της οποίας έγινε τον Μάρτιο του 2018 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η ώρα για την προγραμματισμένη ανανέωση έχει σημάνει και μια μελέτη για το πώς θα μπορούσε να είναι η νέα γενιά παρουσιάζει το kolesa.ru. Από τις ψηφιακές φωτογραφίες γίνεται σαφές πώς η εμπρός μάσκα φαίνεται να είναι λίγο φαρδύτερη ώστε να ακουμπήσει τους προβολείς, όπως έχουμε παρατηρήσει σε άλλα νέα μοντέλα της κορεατικής εταιρείας, στο sedan Kia K3, γνωστό σε εμάς ως Cerato.

Όσο αφορά τους προβολείς, υπάρχει μια ολοκαίνουρια διακεκομμένη γραμμή LED για τα φώτα ημέρας. Ταυτόχρονα, στην ψηφιακή απεικόνιση αυτή φαίνεται ότι οι χαρακτηριστικές τέσσερις κουκκίδες των LED  θα παραμείνουν στην μπροστινή όψη. Επίσης πάνω στο καπό ξεχωρίζει το νέο εμπορικό σήμα της μάρκας.

Η ανανέωση θα επηρεάσει επίσης το εσωτερικό του Ceed, όπου πιθανότατα θα εμφανιστεί ένα πιο σύγχρονο σύστημα πολυμέσων. Όσο για το τεχνικό μέρος, οι κινητήριες μονάδες ισχύος μάλλον θα παραμείνουν οι ίδιες, με την προσθήκη μιας υβριδικής υλοποίησης με έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 1,5 λίτρων από το πρόσφατα ανανεωμένο Hyundai i30 απόδοσης 160 ίππων και 253 Nm ροπής.

Η πρεμιέρα των νέων μοντέλων αναμένεται στο δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.