Ανανέωση για το Mini JCW Countryman


ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ COUNTRYMAN ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΚΑΜΑΣ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: MINI
  • 22/7/2020

Όπως και στα μικρότερα από πλευράς ισχύος Countryman, έτσι και στο JCW η ανανέωση κυμαίνεται στο πρότυπο ενός τυπικού facelift. Έτσι, το «νέο» μοντέλο διαφοροποιείται από τους ελαφρώς επανασχεδιασμένους προβολείς και τους προφυλακτήρες, τα γραφικά Union Jack, τις μεγαλύτερες σε διάμετρο απολήξεις, την λακαρισμένη μάσκα, τα πίσω φώτα, τα λογότυπα Countryman, νέες βαφές αμαξώματος κ.α.

Στο εσωτερικό του MINI δεν έχουν αλλάξει και πολλά αλλά πίσω από το τιμόνι υπάρχει ένας νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων 5,0’’. Κάποιες σχεδιαστικές αλλαγές περιμετρικά έχει η μεγαλύτερη κεντρική οθόνη αφής 8,8’’, ενώ έχουν διευρυνθεί οι υπηρεσίες συνδεσιμότητας με πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο μέσω internet και υποστήριξη διάφορων υπηρεσιών όπως η Amazon Alexa, CarPlay κ.α.

Για ότι υπάρχει κάτω από το καπό δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά αφού δεν έχει αλλάξει κάτι. Έτσι, το δίλιτρο μοτέρ εξακολουθεί να αποδίδει 306 PS και 450 Nm που περνούν στους τέσσερις τροχούς μέσω της εξελιγμένης τετρακίνησης ALL4. Η διαδικασία των 0-100 km/h δεν ξεπερνά τα 5,1 sec με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Προαιρετικά υπάρχει ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση.