Αντιπροσωπεία αυτοκινήτων παρουσίασε την πιο «άκυρη» διαφήμιση που έχεις δει ποτέ (photos)


«Φέρε το παλιό σου αυτοκίνητο κι αντάλλαξέ το με ένα καινούργιο,» είπαν, όμως το παράδειγμα του «παλιού» αυτοκινήτου ήταν ατυχές.

  • 9/4/2024

Πολλές είναι οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων που προσφέρουν προγράμματα απόσυρσης παλιών οχημάτων ώστε οι πελάτες να αποκτήσουν με όφελος στην αγορά ενός νέου μοντέλου. Η διαδικασία σε αυτές τις περπτώσεις είναι είναι πάνω-κάτω ίδια στις περισσότερες αγορές του πλανήτη.

Οι υποψήφιοι αγοραστές καταφτάνουν στην αντιπροσωπεία με τα παλαιά τους αυτοκίνητα, τα παραδίδουν, αποκτούν όφελος και έτσι αγοράζουν το νέους τους όχημα.

Ένα τέτοιο πρόγραμμα είναι σε ισχύ από αντιπροσωπεία της Suzuki στην Γκάνα. Ωστόσο, το διαφημιστικό banner με το οποίο αποφάσισαν οι άνθρωποι της αντιπροσωπείας να επικοινωνήσουν την ενέργεια αποδείχθηκε «fail».

Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα το... παλιό όχημα που χρησιμοποίησε ως παράδειγμα η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία είναι μια πανάκριβη Lancia Delta HF Integrale 16V.

Ουσιαστικά η αντιπροσωπεία καλεί τους πελάτες της να ανταλλάξουν ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα των ράλλυ, καλοδιατηρημένα παραδείγματα του οποίου αυτή τη στιγμή μπορεί να αξίζουν πάνω από 100.000 ευρώ, για ένα συμβατικό αυτοκίνητο πόλης.

Το πιθανότερο σενάριο θέλει τη φωτογραφία της Delta HF Integrale να ήταν από τις πρώτες, που εμφανίστηκε, όταν ο σχεδιαστής της διαφήμισης αναζήτησε στο Google «παλιά αυτοκίνητα». Και πράγματι, δεν πρόκειται για ένα νέο όχημα, όμως μάλλον κανένα κάτοχος δε θα πήγαινε την Delta του για σκραπ προκειμένου να αποκτήσει όφελος για την αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο «σφυρί» η Lancia Delta Integrale του επικεφαλής σχεδιασμού της Stellantis (photos)

Η πρωταθληματική Lancia Delta 4WD του Miki Biasion είναι πλέον και πιστοποιημένη

Η Lancia Delta Integrale «αγριεύει» περισσότερο χάρη στη Manhart (photos)