Απολαύστε την Toyota GR Corolla να «μεγαλουργεί» σε χώμα, χιόνι και άσφαλτο (video)


Η Toyota GR Corolla πρωταγωνιστεί στο τρίτο και τελευταίο video μίας σειράς... επικίνδυνων αποστολών με μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: TOYOTA
  • 27/6/2023

Η Toyota Gazoo Racing «έτρεξε« καμπάνια προώθησης των οχημάτων της, της GR Supra, του GR86 και αισίως της GR Corolla, που ξεκίνησε το 2021 και ολοκληρώθηκε φέτος, μέσω μίας σειράς βίντεο ονόματι 'The Pitch'.

Η σειρά ξεκίνησε το 2021 με την GR Supraμε το σενάριο να θέλει ορισμένους επικεφαλής του δημιουργικού τομέα της εταιρείας να προτείνουν (pitch στα αγγλικά, εξ ου κι ονομασία της σειράς) σε αξιωματούχους της μάρκας να χρησιμοποιηθεί το μοντέλο για να μεταφέρει πίτσες ντριφτάροντας. Με αυτό το βίντεο, η Toyota εισήγαγε το μοναδικό τότε μοντέλο της GR στις ΗΠΑ.

Ακολούθησε το επεισόδιο με το GR86. Εκεί, βλέπουμε τους ίδιους επικεφαλής δημιουργικού να συναντούν στελέχη της εταιρείας και να παρακολουθούν μαζί τις αντιδράσεις μίας ομάδας πελατών σε διάφορα οδηγικά ανδραγαθήματα μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο πολυκατάστημα, τα οποία πραγματοποιούν οι οδηγοί της Toyota Gazoo Racing Βόρειας Αμερικής Frederic Aasbo, Ken Gushi, και Jhonattan Castro.

Φέτος, ήρθε η ώρα του 'The Shoot', του επεισοδίου στο οποίο πρωταγωνιστεί η GR Corolla, την οποία οδηγούν οι Gushi και Aasbo, καθώς κι ο Ryan Tuerck κι άλλοι stunt drivers.

Το τετρακίνητο αυτοκίνητο φτάνει στα όριά του, με το σενάριο να ακολουθεί το παράδειγμα των δύο προηγούμενων βίντεο. Για 4 λεπτά, η GR Corolla πλαγιολισθαίνει, ενθουσιάζει και δείχνει τις δυνατότητές της στα στούντιο Diamond V Movie Ranch και Golden Oak Ranch στην Καλιφόρνια, σε χώμα και χιόνι, και λίγη άσφαλτο.

Υπενθυμίζεται πως το μοντέλο φέρει τρικύλινδρο turbo κινητήρα G16E-GTS που βγάζει στην άσφαλτο 304 PS και 375 Nm ροπής. Η ροπή αλλάζει στην έκδοση Morizο και φτάνει τα 400 Nm στις 3.250-4.600 rpm.

Δείτε το σχετικό video: