Δείτε το σχεδόν τέλειο ντριφτάρισμα αυτής της Toyota GR Corolla στο Long Beach (video)


Ο Ryan Trueck και η εξωφρενική Toyota GR Corolla του έκαναν ένα εκπληκτικό πέρασμα με το πλάι στην πίστα του Long Beach.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: Formula Drift - Twitter
  • 9/4/2023

Η πίστα του Long Beach είναι γνωστή στη σκηνή του μηχανοκίνητου αθλητισμού της άλλης πλευράς του Ατλαντικού για τους αγώνες του IndyCar και των πρωταθλημάτων αντοχής της IMSA, αλλά κάθε χρόνο διοργανώνει και έναν γύρο του πρωταθλήματος Formula Drift.

Έτσι, οι θεατές έχουν την ευκαιρία να δουν εξαιρετικά ταλαντούχους οδηγούς να πλαγιολισθαίνουν σε δημόσιους δρόμους.

Αυτό έκανε κι ο Ryan Trueck με την καταλλήλως τροποποιημένη Toyota GR Corolla του, που έκανε ένα σχεδόν τέλειο πέρασμα που του έφερε βαθμολογία 98,6, τη μεγαλύτερη της μέρας. 

Όπως θα δείτε και παρακάτω, ο Trueck αξίζει αυτή τη βαθμολογία και με το παραπάνω. Ο Αμερικανός drifter φέρνει τη GR Corolla από τοίχο σε τοίχο, με την αποτυχία από την επιτυχία να χωρίζονται από μόλις λίγα εκατοστά, καθώς χρησιμοποιεί κάθε σπιθαμή της πίστας για να μπορέσει να μεγιστοποιήσει την πλαγιολίσθηση και μαζί την επίδοσή του.

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως και πέρυσι, ο ίδιος οδηγός με το ίδιο αυτοκίνητο τα πήγε εξαιρετικά, κερδίζοντας στο ντεμπούτο με το αυτοκίνητο στο Long Beach, οπότε φαίνεται πως έχει βρει τα πατήματά του στην πίστα της Καλιφόρνια.

Απολαύστε το εντυπωσιακό βίντεο: