Αρκαδία: Νεκρός ο οδηγός του λεωφορείου που υπέστη ανακοπή ενώ οδηγούσε (video)


Ο 47χρονος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του πάνω στο τιμόνι και το λεωφορείο έφτασε στο χείλος του γκρεμού. Διαπιστώθηκε ο θάνατός του, δεν τραυματίστηκε η μοναδική επιβάτιδα.

  • ΦΩΤΟ: FACEBOOK/Λαγκαδινά Νέα ! (Lagadia News)
  • 6/11/2023

Ένα τραγικό γεγονός συνέβη το βράδυ της Κυριακής (5/11) όταν οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αρκαδίας που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ηραία - Τρόπαια - Λαγκάδια υπέστη ανακοπή ενώ οδηγούσε.

Το λεωφορείο ξέφυγε από το δρόμο και σταμάτησε λίγο πριν το χείλος ενός γκρεμού, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία της σελίδας του Facebook Λαγκαδινά Νέα ! (Lagadia News). Η μοναδική επιβάτιδα άνοιξε την πίσω πόρτα και βγήκε από το όχημα χωρίς να τραυματιστεί, ενώ ο 47χρονος οδηγός διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του arcadiaportal, ο οδηγός είχε αισθανθεί και νωρίτερα αδιαθεσία, κατά τη διάρκεια του δρομολογίου και είχε σταματήσει για λίγη ώρα, κατεβαίνοντας από το όχημα. Ωστόσο στη συνέχεια ένιωσε καλύτερα και έκατσε και πάλι στη θέση του οδηγού.

Στο σημείο έφτασαν και 4 οχήματα της Πυροσβεστικής με 14 άνδρες, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το λεωφορείο δεν θα κυλήσει στο γκρεμό.

Δείτε το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN TV: