Αττική Οδός: Κλείνει ο συνδετήριος κλάδος προς Δυτική Περιφερειακή Λ. Υμηττού - Η εναλλακτική διαδρομή


Δείτε για πόσες ώρες θα ισχύσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αλλά και την εναλλακτική διαδρομή. Τι ισχύει με την καταβολή διοδίων.

  • ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 16/4/2024

Συνεχίζονται οι εκτεταμένες εργασίες βαριάς συντήρησης της Αττικής Οδού, κατά τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες. Αυτό το χρονικό διάστημα είναι σε εξέλιξη μεταξύ του Κόμβου Υ3 (Δημόκριτου) και του Κόμβου Υ2 (Παπάγου) στην κατεύθυνση προς Αθήνα - Κέντρο.

Επιπλέον, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, κλειστός λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης θα παραμείνει ο συνδετήριος κλάδος της Αττικής Οδού στην κατεύθυνση, από το Αεροδρόμιο προς τη Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού, από τις 22:00 της Τρίτης 16 Απριλίου έως τις 06:00 της Τετάρτης 17 Απριλίου.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί, με προορισμό τη Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού, μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Ελευσίνα, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του Κόμβου 15, στη συνέχεια στο φανάρι της Λ. Μαραθώνος να στρίψουν δεξιά και να κινηθούν για δύο (2) περίπου χλμ. επί της Λ. Μαραθώνος στην κατεύθυνση προς Ραφήνα έως τη διασταύρωση με την Οδό Πωγωνίου, όπου θα στρίψουν δεξιά ακολουθώντας τις πινακίδες «Προς Περιφερειακή Υμηττού» στην οποία θα εισέλθουν μέσω του Κόμβου Υ8 (Παλλήνης), χωρίς την εκ νέου καταβολή τέλους διοδίων.

Στην ανακοίνωσή της, η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Στην εταιρική ιστοσελίδα και στο Twitter/X υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης. Μέσω του site παρέχεται επίσης live εικόνα από 6 κάμερες τοποθετημένες σε κομβικά σημεία του αυτοκινητόδρομου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Τροχαία απέκτησε drones για να μειώσει την κίνηση - Σε ποιες περιοχές θα πετούν (video)

Γαλάτσι: Τα έργα του Μετρό «στενεύουν» τις Βεΐκου, Αγ. Γλυκερίας και Πρωτοπαπαδάκη για 6 μήνες

Ομόνοια: Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τον Ιούνιο - Δείτε τι αλλάζει