Πειραιάς: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας


Δείτε σε ποιους δρόμους του Πειραιά θα υπάρξει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων το απόγευμα της Τετάρτης (17/4).

  • ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 16/4/2024

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι λόγω των εκδηλώσεων κατά την παράδοση - παραλαβή της Ολυμπιακής Φλόγας στο πλαίσιο των XXXIII Ολυμπιακών Αγώνων «ΠΑΡΙΣΙ 2024», την Τετάρτη 17-4-2024 και κατά τις ώρες 19:00 έως 21:30, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή και προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας κατά μήκος των κατωτέρω οδικών τμημάτων, καθώς και των καθέτων αυτών στην περιοχή του Δήμου Πειραιά, ως εξής:

Ακτή Μιαούλη (Πλατεία Ρολογιού) - Σαχτούρη - Λ. Φρεαττύδος - Μαρίνα Ζέας - 2ας Μεραρχίας - Ηρώων Πολυτεχνείου - Δημοτικό Θέατρο (Πλατεία Κοραή - Τελετή) - Βασιλέως Γεωργίου Β' - Ακτή Μουτσοπούλου - Πλατεία Αλεξάνδρας - Ακτή Κουντουριώτου - Αλεξ. Παπαναστασίου - Επιδαύρου - Μικρολίμανο - Ακτή Δηλαβέρη.

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους και τη στάση και στάθμευση των οχημάτων τους κατά μήκος των αναφερόμενων διαδρομών της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας και να ακολουθούν τα σήματα των ρυθμιστών τροχονόμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας: Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία σε μήκος 7 χλμ. στη Θήβα

Ομόνοια: Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τον Ιούνιο - Δείτε τι αλλάζει

Γαλάτσι: Σαρωτικές αλλαγές στην κυκλοφορία έως το 2031 λόγω έργων του Μετρό