Αυτή είναι η πρώτη Lamborghini Huracan που κάνει το 400άρι σε λιγότερο από 7 δλ. (video)


Καμία Lamborghini Huracan πριν από αυτή δεν κατάφερε να κάνει το 1/4 του μιλίου σε λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα.

  • ΦΩΤΟ: amsperformance/Instagram
  • 10/11/2023

Η αμιγώς θερμική Lamborghini Huracan ακόμα ζει και βασιλεύει, και όσο υπάρχουν tuners και άνθρωποι που αγαπούν τη βενζίνη και τον ήχο του κινητήρα, θα παραμένει ακμάζουσα.

Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ένα παράδειγμά της κατάφερε να κάνει τα 400 μέτρα σε 6,98 δευτερόλεπτα, όντας το πρώτο που το καταφέρνει.

Πρόκειται για τη Huracan Alpha Omega, μία δημιουργία της AMS Performance, η οποία έγινει γνωστό κι από το show του Netflix 'Hyperdrive'

Η εταιρεία ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram το βίντεο με την επίτευξη αυτής της εντυπωσιακής επίδοσης, την οποία και πέτυχε στο Maryland International Raceway των ΗΠΑ.

Η συγκεκριμένη Huracan φέρει δύο turbo Garrett G45-1600, που μαζί με άλλες τροποποιήσεις που έκανε η AMS Performance έχουν αυξήσει την ισχύ του μοτέρ από τα 619 PS στα 2838 PS - πάνω από τέσσερις φορέςαύξηση επί της εργοστασιακής απόδοσης.

Με αυτόν τον τρόπο, η Huracan Alpha Omega μπορεί να κάνει το 400άρι σε λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα και να γράψει ταχύτητα της τάξης των 340 km/h.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο διάδοχος της Lamborghini Huracan... θέλει να μοιάσει στη Revuelto (photos)

Μάχη δύο κόσμων: Μία Bentley Continental GT στο 400άρι με την αγωνιστική Bentley Speed 8 (video)