Ο διάδοχος της Lamborghini Huracan... θέλει να μοιάσει στη Revuelto (photos)


Αποχωρίζεται τον ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα 5,2 L και υιοθετεί plug-in hybrid σύνολο, αλλά και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στην Revuelto.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: SH PROSHOTS
  • 1/10/2023

Πέρασαν σχεδόν 2,5 μήνες από το κατασκοπευτικό ντεμπούτο της επερχόμενης διαδόχου της Lamborghini Huracan - που δεν έχει, ακόμα, επίσημο όνομα - και πλέον έχουμε στη διάθεσή μας ένα νέο πακέτο φωτογραφιών.

Στο μπροστινό μέρος μπορούμε να διακρίνουμε λεπτούς προβολείς κάτω από το έντονο καμουφλάζ, που προσπαθούν να «αλλοιώσουν» το σχήμα τους και να το κάνει να μοιάζει με της Gallardo. Λίγο πιο κάτω υπάρχουν φώτα ημέρας LED σε εξάγωνο σχήμα, τα οποία ενσωματώνουν και τα φλας

Το σχήμα των πίσω φωτιστικών σωμάτων είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ακριβώς. Πάντως, φαίνεται ότι δεν είναι τελικής παραγωγής, όπως μπορούμε να εκτιμήσουμε κάτω από τα πλαστικά καλύμματα με τα αυτοκόλλητα που δημιουργούν ψεύτικα γραφικά τύπου Aventador.

Τα κίτρινα αυτοκόλλητα καθιστούν εμφανή την αλλαγή στη φιλοσοφία του κινητήριου συνόλου. Ο ατμοσφαιρικός V10 κινητήρας 5,2 L του υπάρχοντος μοντέλου αναμένεται να δώσει τη θέση του σε V8 plug-in hybrid μονάδα, που μπορεί να προέρχεται από τη Revuelto (αν και όχι σε ίδια επίπεδα απόδοσης).

Και σχεδιαστικά βλέπουμε επιδράσεις, με τις ψηλότερα τοποθετημένες κεντρικές απολήξεις της εξάτμισης μέσα σε ένα ενιαίο σωλήνα, ενώ λίγο πιο κάτω διακρίνεται ένας «επιθετικός» διαχύτης που αποκαλύπτει μέρος από τα πίσω ελαστικά.

Η νέα… baby Lamborghini θα δώσει έμφαση στη μείωση του βάρους, μόνο που σε αντίθεση με την εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων, το πιο πιθανό είναι να «καταφύγει» στο αλουμίνιο.

Το ντεμπούτο της λέγεται ότι θα γίνει στα τέλη του 2024, οπότε υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος για να αναπτυχθεί και να έχουμε στη διάθεσή μας περισσότερες φωτογραφίες.