Δείτε τα πέντε πιο ξεχωριστά στοιχεία στην σχεδίαση της νέας Porsche 911 (Video)


Στην σειρά των video "Τοp 5" η Porsche μας δίνει την δική της εκδοχή για το τι θεωρεί πιο ξεχωριστό σχεδιαστικά στη νέα 911.
 

  • 2/1/2019

Μία ακόμα νέα γενιά της 911 και μία ακόμα γενιά η οποία διατηρεί το κλασικό σχήμα του αυτοκινήτου όπως το γνωρίζουμε για δεκαετίες τώρα.

Παρ' όλα αυτά πολλά μικρά πράγματα που έχουν αλλάζουν στον χρόνο δημιουργούν διαρκώς και ένα πιο μοντέρνο αυτοκίνητο που συνεχώς εξελίσσει το θέμα και το κάνει πιο σύγχρονο και πιο ελκυστικό.

Αυτό συμβαίνει και με την τωρινή γενιά,, που παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό, με την κωδική ονομασία 992 και αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το παρελθόν.

Στο video που παραθέτουμε βλέπουμε τον υπεύθυνο σχεδίασης Peter Varga να μας εξηγεί τι θεωρεί ο ίδιος τα πέντε πιο ενδιαφέροντα αισθητικά στοιχεία του νέου μοντέλου.

Παρακολουθήστε το video και ανακαλύψτε λεπτομέρειες (όπως για παράδειγμα το διπλό φως για το φρενάρισμα στο πίσω μέρος το οποίο είναι ενσωματωμένο στις γρίλιες για το ψυγείο) που όπως είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο θα κάνουν και αυτή την Porsche ένα άξιο συνεχιστή της μεγάλης ιστορίας του μοντέλου.