Διακοπές κυκλοφορίας στους παράδρομους της Αθηνών-Λαμίας, από Λυκόβρυση ως Διόνυσο


Δείτε τι αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και θα ισχύουν μέχρι και τις 26 Οκτωβρίου.

  • 28/9/2022

Υπομονή για περίπου ένα μήνα θα πρέπει να κάνουν όσοι χρησιμοποιούν το παράπλευρο οδικό δίκτυο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, κινούμενοι στις περιοχές των Δήμων Μεταμόρφωσης, Λυκόβρυσης, Διονύσου και Κηφισιάς.

Από το απόγευμα της Τρίτης 27/9 βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες από το 16ο ως το 20ό χιλιόμετρο και από το 23ο ως το 28ο. Οι εργασίες θα διεξάγονται μέχρι και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα η Τροχαία να προχωρά σε προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που δε θα ισχύουν τα Σαββατοκύριακα, θα πραγματοποιούνται τις υπόλοιπες μέρες από τις 18:00 έως τις 06:00 της επόμενης μέρας και θα αφορούν τα παρακάτω οδικά τμήματα του παράπλευρου δικτύου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, ως εξής:

  • Στο δεξιό και αριστερό παράπλευρο, από το ύψος της χ/θ 16,000 έως το ύψος της χ/θ 20,000, περιοχής Δήμων Λυκόβρυσης και Μεταμόρφωσης.
  • Στο δεξιό παράπλευρο, από το ύψος της χ/θ 23,000 έως το ύψος της χ.θ. 28,000, περιοχής Δήμου Κηφισιάς και Διονύσου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.