Εντυπωσιάζει η επίδοση του Toyota GR Yaris στην πράσινη κόλαση του Nurburgring (Video)


Το ισχυρότερο και ικανότερο Toyota Yaris όλων των εποχών αποδεικνύει στην πράξη τις δυνατότητές του, πέφτοντας κάτω από τα 8 λεπτά στην πράσινη κόλαση του Nurburgring.

  • 23/11/2020

Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που η θεωρία απέχει και μάλιστα σημαντικά από την πράξη. Μπορεί, λοιπόν, στα χαρτιά ένα καλογυαλισμένο τετράτροχο να υπόσχεται άφθονες συγκινήσεις, όταν ωστόσο φτάσει η στιγμή της κρίσης να μην καταφέρει να φανεί αντάξιο των υψηλών προσδοκιών που το ίδιο δημιούργησε.

Η περίπτωση του Toyota GR Yaris δεν είναι μία από αυτές. Όχι ότι οι προδιαγραφές του δημοφιλούς supermini δεν προκαλούν σοκ και δέος -η τετρακίνηση και οι 261 ίπποι δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητοι- αλλά το υπεράνω κάθε υποψίας Toyota κάνει πράξει όσα υπόσχεται.

Τα πρώτα αυτοκίνητα ήδη κυκλοφορούν στους ευρωπαϊκούς δρόμους εντυπωσιάζοντας με τα καμώματά τους, ενώ ένα από αυτά δεν έχασε την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις του στην πλέον απαιτητική πίστα του πλανήτη. Το θρυλικό Nurburgring.

Έχοντας στο τιμόνι του έναν κοινό θνητό και με την άσφαλτο να είναι νωπή, το GR Yaris ξεπέρασε ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, σταματώντας τα χρονόμετρα κάτω από τα 8 λεπτά και μπαίνοντας με αυτόν τον τρόπο στα «χωράφια» πολύ πιο ισχυρών και ακριβών προτάσεων.

Από την «επίσημη πρώτη» του Toyota GR Yaris στο Nurburgring δεν θα μπορούσε να λείπει το in car video το οποίο πιστοποιεί την ικανότητα του αυτοκινήτου να κάνει τα εύκολα δύσκολα ακόμα και σε ένα τερέν όπως είναι αυτό της πράσινης κόλασης.

Διαβάστε ακόμα:

Tο πανίσχυρο Toyota GR Yaris σπάει τα κοντέρ στο δυναμόμετρο!