Φρεσκάρισμα και PHEV έκδοση για την BMW X1


Η X1 ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ FACELIFT ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΑ ΜΙΑ ΝΕΑ PLUG-IN ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ. ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

  • KEIMENΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 29/5/2019

Στην BMW δεν χάνουν χρόνο αφού λίγες μόλις ημέρες μετά το ντεμπούτο της νέας Σειράς 1 παρουσιάζουν και την ανανεωμένη X1. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες η X1 ανανεώνεται και αποκτά επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα, καθώς και μια νέα μεγαλύτερη μάσκα που εναρμονίζεται με την υπόλοιπη γκάμα.

Ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού υπάρχουν νέοι ενεργητικοί προβολείς LED, μεγαλύτερες απολήξεις στο πίσω μέρος, νέες επιλογές χρωμάτων, προβολή του λογότυπου X1 από τους εξωτερικούς καθρέπτες και φυσικά το πακέτο M Sport που μεταξύ άλλων προσφέρει και μικρότερη απόσταση από το έδαφος κατά 10 mm. 

Στο εσωτερικό υπάρχουν νέα ποιοτικότερα υλικά, σημειακές αλλαγές, νέες επενδύσεις με πακέτο εσωτερικού φωτισμού και οι οθόνες αφής 6,5’’, 8,8’’ και 10,25’’ του συστήματος πολυμέσων στην κεντρική κονσόλα.

Η σημαντικότερη προσθήκη στην γκάμα των κινητήρων είναι η plug-in υβριδική έκδοση xDrive25e. Εδώ το σύστημα πρόωσης περιλαμβάνει έναν τρικύλινδρο TwinPower Turbo βενζινοκινητήρα μπροστά (ισχύος 125 PS, ροπής 220 Nm) και πίσω έναν ηλεκτροκινητήρα 95 PS και 165 Nm.

Η μπαταρία λιθίου ιόντων 9,7 kWh προσφέρει κίνηση μηδενικών ρύπων για περίπου 50 km. Κατά τα υπόλοιπα στην βάση της γκάμας παραμένει η έκδοση sDrive16d και η sDrive 18i με τρικύλινδρους diesel και βενζίνης 1.500 cc, αντίστοιχα.