Η ελίν χρυσός χορηγός στην έκθεση Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο


Η ελίν είχε την τιμή να είναι ο χρυσός χορηγός της έκθεσης Mediterranean Yacht Show.

  • 8/5/2014

Από τις 3 ως τις 7 Μαΐου το Ναύπλιο φιλοξένησε την Mediterranean Yacht Show, μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκθέσεις που γίνονται φέτος στη Μεσόγειο για τον θαλάσσιο τουρισμό. Η ελίν είχε την τιμή να είναι ο χρυσός χορηγός της έκθεσης, επιβεβαιώνοντας με την παρουσία της την ηγετική θέση που κατέχει σε αυτόν τον ιδιαίτερα σημαντικό τομέα του τουρισμού.

Η έκθεση Mediterranean Yacht Show διοργανώθηκε από το Δήμο Ναυπλιέων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού (G.Y.A.) και τέλεσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας. Τα 80 σκάφη αναψυχής που συμμετείχαν στην έκθεση, πολλά από τα οποία είναι από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα που πλέουν στις ελληνικές θάλασσες, αποτέλεσαν πόλο έλξης για τους επαγγελματίες του θαλάσσιου τουρισμού αλλά τράβηξαν και τα βλέμματα πληθώρας επισκεπτών που βρίσκονταν στην πόλη.

Ο θαλάσσιος τουρισμός αποτελεί μια από τις πιο ελπιδοφόρες αλλά και προσοδοφόρες κατηγορίες τουρισμού στη χώρα μας αφού έλκει επισκέπτες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου καθώς και πρόσωπα με μεγάλη διεθνή αναγνωρισιμότητα, δημιουργώντας έτσι έμμεση διαφήμιση για την Ελλάδα. Οι απαιτήσεις που συνοδεύουν τον συγκεκριμένο χώρο είναι μεγάλες αλλά η ελίν, χάρη στις πρωτοποριακές υπηρεσίες ελίν yachting, έχει καταφέρει να ανεβάσει τον πήχη της εξυπηρέτησης και ποιότητας ακόμη ψηλότερα και να γίνει το σημείο αναφοράς ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες του χώρου.

Μέσω 150 παράκτιων πρατηρίων αλλά και των πρωτοποριακών σταθμών εφοδιασμού καυσίμων που διαθέτει στις μαρίνες Φλοίσβου, Sani Resort, Porto Carras, Olympic Marine Λαυρίου, Λευκάδας και Βόλου, η ελίν προσφέρει πληθώρα σίγουρων και ασφαλών επιλογών σε κάθε καπετάνιο που θέλει να προμηθευτεί καύσιμα για το ταξίδι του. Το εκτεταμένο πανελλαδικό δίκτυο, η παροχή άψογης εξυπηρέτησης και η δέσμευση για σωστή ποσότητα και άριστη ποιότητα σε κάθε παράδοση, έχουν εδραιώσει εδώ και πολλά χρόνια την ελίν ως την κορυφαία εταιρία καυσίμων και λιπαντικών για το θαλάσσιο τουρισμό.