H Kia παρουσιάζει με τον πιο λαμπρό τρόπο το νέο της λογότυπο (βίντεο)


Με ένα υπερθέαμα πυροτεχνημάτων και μία μοναδική επίδειξη συγχρονισμού drones, η κορεατική εταιρία αποκάλυψε στον κόσμο το νέο της λογότυπο.

  • Μιχάλης Κατωπόδης
  • 6/1/2021

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρόεδρος και CEO της εταιρίας, Ho Sung Song, «Το νέο λογότυπο της Kia αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της εταιρείας να γίνει πρότυπο αλλαγής και καινοτομίας». Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως «Η αυτοκινητοβιομηχανία βιώνει μια περίοδο ταχείας μεταμόρφωσης και η Kia παίρνει σχήμα και προσαρμόζεται από πριν, σε αυτές τις αλλαγές. Το νέο μας λογότυπο αντιπροσωπεύει την επιθυμία μας να εμπνεύσουμε τους πελάτες, καθώς οι ανάγκες κινητικότητας τους εξελίσσονται, αλλά και τους υπαλλήλους μας να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σε έναν κλάδο που αλλάζει γρήγορα».

Η αλήθεια είναι ότι οι αλλαγές λογοτύπων στις αυτοκινητοβιομηχανίες παρουσιάζονται συνήθως σε κάποια indoor συνέντευξη τύπου ή μία παρουσίαση με μερικούς υψηλά ιστάμενους manager. Εδώ πάλι, οι Κορεάτες θέλησαν να ακολουθήσουν μία πιο εντυπωσιακή οδό. Κάτι που θα τραβήξει τα βλέμματα όλου του κόσμου. Και εν μέρει το κατάφεραν. Εστιάζοντας σε έννοιες όπως η «συμμετρία», ο «ρυθμός» και η «ανύψωση», δημιούργησαν ένα φαντασμαγορικό σόου στον ουρανό της Νότιας Κορέας.

Αρχικά το event ξεκίνησε με ένα μεγάλο σμήνος drones, όπου απογειώθηκαν και απόλυτα συγχρονισμένα άρχισαν ένα όμορφο «χορευτικό» στον ουρανό. Το κρεσέντο, ωστόσο, ήρθε μετά, με την έλευση των πυροτεχνημάτων. Μιλάμε για ένα πραγματικά εντυπωσιακό σκηνικό, το οποίο γίνεται ακόμα πιο μοναδικό από τις εναέριες λήψεις που πέτυχαν να πραγματοποιήσουν οι σχεδιαστές του όλου event. Το βίντεο που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι της Kia στο YouTube είναι πραγματικά μοναδικό!

Το μόνο που απομένει πλέον, μετά τους εορτασμούς, είναι η εταιρία να αποκαλύψει και το νέο στρατηγικό πλάνο της, το οποίο όμως θα γίνει την άλλη εβδομάδα, στις 14 Ιανουαρίου. Όπως φαίνεται, θέλουν να δίνουν με μέτρο τις δυνατές συγκινήσεις στον κόσμο τους…