H Lancia στην Έκθεση " Exclusive Yachting"


Μια εντυπωσιακή εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους έκανε λίγο πριν το επίσημο λανσάρισμα της στην ελληνική αγορά η ολοκαίνουρια ναυαρχίδα της, η Lancia Thesis. Mαζί με τη Lancia Lybra Intensa, η Thesis κοσμούσε το χώρο της Έκθεσης "Exclusive Yachting".
  • 13/10/2002
&00 Μια εντυπωσιακή εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους έκανε λίγο πριν το επίσημο λανσάρισμα της στην ελληνική αγορά η ολοκαίνουρια ναυαρχίδα της, η Lancia Thesis. Mαζί με τη Lancia Lybra Intensa, η Thesis κοσμούσε το χώρο της Έκθεσης "Exclusive Yachting", που πραγματοποιήθηκε από 25-29 Σεπτεμβρίου 2002 στον Τουριστικό Λιμένα Λαυρίου.
Στην Έκθεση, της οποίας οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν περισσότερα από 60 μεγάλα σκάφη αναψυχής, ένα ειδικό περίπτερο ήταν αφιερωμένο στη Lancia, αφού η προσωπικότητα της μάρκας, που διακρίνεται για την αισθητική υπεροχή που αντιπροσωπεύει και την ξεχωριστή πολυτέλεια που προσφέρει, ταίριαζε απόλυτα με το χώρο, την εκδήλωση, τα εκθέματα και τους επισκέπτες. Eξέχουσα παρουσία στο χώρο της Εκθέσεως, είχε και το ΕΡΥΤΟΣ- LANCIA, το αγωνιστικό σκάφος του οποίου χορηγός είναι η Lancia, χαρίζοντάς της πολλές στιγμές συγκίνησης σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες.