H Manhart πάει την BMW M3 Touring σε άλλο επίπεδο με τις αναβαθμίσεις της (photos)


Η Manhart πιάνει στα χέρια της την BMW M3 Touring και εξάγει κάθε ίππο και Nm ροπής που μπορεί, εντυπωσιάζοντας παράλληλα και με την όψη της.

  • ΦΩΤΟ: Manhart
  • 26/6/2023

Οι τροποιημένες BMW δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Παρ' όλ' αυτά οι τροποποιημένες BMW M3 Touring είναι ένα αρκετά σπάνιο φαινόμενο.

Με κάποιον μυστηριώδη τρόπο, το πρώτο compact estate του τμήματος M της BMW ξέφυγε από τα «δόντια» της Manhart. Ο Γερμανός βελτιωτής εκτόξευσε την ισχύ του twin-turbo εξακύλινδρου επίπεδου κινητήρα στα 650 PS και 598 Nm ροπής.

Για να επιτυχθεί αυτό, η Manhart προσέθεσε μία νέα μονάδα ελέγχου κινητήρα της MHtronik, όπως και μία νέα εξάτμιση με μέρη από την Remus και την HJS.

Εκτός αυτού, το όχημα έχει ντυθεί με μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή βαφή σε ανοιχτό γαλάζιο χρωματισμό, αλλά έχει «κληρονομήσει» επίσης και πολλές λεπτομέρειες από ανθρακόνημα, όπως για παράδειγμα στη γρίλια, τους αεραγωγούς στο μπροστινό μέρος και τις ποδιές στα πλαϊνά.

Οι τροχοί είναι διά χειρός Yido Performance κι έχουν διάμετρο 20 ίντσες για τους μπροστινούς, και 21 για τους πίσω τροχούς. Η γερμανική εταιρεία έχει προικίσει επίσης την M3 Touring με ελατήρια H&R που επιτρέπουν στο όχημα να μειώνει την απόσταση του πατώματός του από το έδαφος.

Η Manhart δεν άφησε απείραχτο και το εσωτερικό, αφού έχει κάνει μία πολύ ιδιαίτερη προσθήκη που θυμίζει κάτι από μοντέλα της Rolls-Royce, με δεκάδες μικροσκοπικά LED φωτάκια να διακοσμούν την οροφή της καμπίνας.