Η Mansory εκτοξεύει τις επιδόσεις της Lamborghini Aventador SVJ Roadster (photos)


Με διχρωμία και ακραίες επιδόσεις, η Mansory κάνει τη Lamborghini Aventador SVJ Roadster ακόμα πιο άγρια και εξωτική.

  • ΦΩΤΟ: Mansory/Facebook
  • 4/1/2024

Η Mansory δεν στέκεται σε ησυχία ποτέ, και το νέο της δημιούργημα έρχεται να χτίσει πάνω στην ίδια εξαιρετικά ισχυρή και πανέμορφη Lamborghini Aventador SVJ Roadster, τώρα που έχει τεθεί εκτός παραγωγής.

Το αποτέλεσμα ονομάζεται Carbonado GTS, και όπως υποδηλώνει, οφείλεται στη χρήση ανθρακονήματος στο αμάξωμα βελτιωμένου κάμπριο της μάρκας της Μπολόνια.

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος ξεκίνησε με τις βελτιώσεις στον κινητήρα της SVJ. Το μοτέρ των 12 κυλίνδρων σε διάταξη V και της χωρητικότητας των 6,2 L αποδίδει πλέον 820 PS και 780 Nm ροπής - αύξηση της τάξης των 51 PS και των 60 Nm σε σχέση με το εργοστασιακό μοντέλο.

Με αυτές τις επιδόσεις, η Mansory ισχυρίζεται ότι θα φτάνει τα 355 km/h, ενώ θα μπορεί να κάνει τα 0-100 km/h εντός 2,8 δευτερολέπτων.

Αισθητικά, η Carbonado GTS έχει μία ιδιαίτερη διχρωμία χάλκινουCupreus, όπως το ονομάζει η Mansory) και σκούρου γκρι χρώματος, ενώ στέκεται πάνω σε ζάντες 20 και 21 ιντσών.

Στο εσωτερικό, η εταιρεία έχει τοποθετήσει δέρμα σε κάθε επιφάνεια, ενώ τα χρώματα που δεσπόζουν στο εξωτερικό κυριαρχούν και στην καμπίνα. 

Πηγή φωτογραφιών: Mansory/Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Mansory οραματίζεται και σχεδιάζει ένα hypercar που πετάει (photos)

Η Mansory κάνει τη Lamborghini Urus ολόχρυση και πανίσχυρη (photos)

Το Audi RSQ8 «ξεφεύγει» μετά τις μετατροπές της Mansory (photos)