Η Mansory οραματίζεται και σχεδιάζει ένα hypercar που πετάει (photos)


Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Mansory στρέφει το βλέμμα του στο μέλλον, σχεδιάζοντας ένα ιπτάμενο hypercar με το χαρακτηριστικό του στιλ.

  • ΦΩΤΟ: Mansory/Facebook
  • 22/12/2023

Η Mansory έχει χτίσει τη φήμη του tuner των ακραίων κατασκευών, τόσο σε αισθητικό όσο και σε τεχνικό επίπεδο. Είναι ικανή για τα πιο πομπώδη αποτελέσματα, με τις κορυφαίες επιδόσεις, αλλά δεν θέλει να περιοριστεί στο παρόν.

Επομένως, κοίταξε στο μέλλον και σχεδίασε ένα hypercar βγαλμένο από κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας, και φυσικά «βγάζει μάτι», για δύο λόγους. Ο πρώτος αφορά τον σχεδιασμό, κι ο δεύτερος το γεγονός ότι είναι ιπτάμενο.

Στο εμπρός μέρος, υπάρχουν σχεδιαστικές πινελιές που παραπέμπουν στη Ferrari Enzo, ενώ το πίσω μέρος, με το πτερύγιο και τις αδρές γραμμές του, θυμίζει έντονα Lamborghini.

Τροχοί δεν υπάρχουν, αφού μιλάμε για αιωρούμενο κι ιπτάμενο όχημα, ενώ πίσω ξεχωρίζει ο τεράστιος διαχύτης και οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης στο κέντρο, σε μία διάταξη παρμένη απευθείας από τα μοντέλα της Pagani.

Άλλωστε, τι σταματά τη Mansory να συνδυάσει όλα αυτά τα στοιχεία σε ένα render που δεν έχει καμία ελπίδα να μπει στην παραγωγή ούτε ως concept;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Maserati MC20 Cielo «αγριεύει» στα χέρια της Mansory (photos)

Η Mansory κάνει τη Lamborghini Urus ολόχρυση και πανίσχυρη (photos)

Ιεροσυλία: Η Mansory μετατρέπει τη Lamborghini Urus σε τρίθυρο SUV (photos)