Η μοναδική Lamborghini Aventador J σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της (video)


Ο ιδιοκτήτης αποκάλυψε ότι δέχθηκε πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ για να την πουλήσει, όμως ούτε που του πέρασε από το μυαλό να την αποχωριστεί. 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: LAMBORGHINI
  • 12/9/2023

Κατά τη διάρκεια της περιόδου που η Lamborghini Aventador βρισκόταν στην παραγωγή, πολλές περιορισμένης διαθεσιμότητας εκδόσεις ήρθαν στο φως, προσφέροντας κάθε φορά μια νέα αύρα και διαφορετικά στοιχεία στο πανίσχυρο μοντέλο. Στην αναζήτηση της πιο σπάνιας από αυτές, πολλοί θα συμφωνούσαν ότι πρόκειται για την Aventador J.

Αποκαλύφθηκε στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης το 2012, ακριβώς ένα έτος μετά την παρουσίαση της «συμβατικής» Aventador. Ο πελάτης που παρήγγειλε το μοντέλο από την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία ήθελε να προσθέσει στη συλλογή του ένα ιδιαίτερο μοντέλο που όμοιό του δεν υπήρχε.

Οι Ιταλοί αφαίρεσαν τα παράθυρα και το παρμπρίζ, όπως φυσικά και την οροφή, κι έκαναν αρκετές τροποποιήσεις στο μονοκόκ από ανθρακόνημα. Ένα νέο κάλυμμα κινητήρα πήρε τη θέση του, ενώ τοποθετήθηκαν νέες, μοναδικές ζάντες 20 ιντσών.

Η αλήθεια είναι ότι η Aventador J δεν έχει κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις μέσα στα 11 χρόνια ζωής της, όμως ο ιδιοκτήτης της εθεάθη να την οδηγεί σε μια εκδήλωση του Supercar Owners Circle στην Marbella της Ισπανίας.

Φυσικά, το αυτοκίνητο δείχνει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, και μάλιστα ο ιδιοκτήτης αποκάλυψε ότι πρόσφατα απέρριψε προσφορά ύψους 10 εκατ. ευρώ! Με δεδομένο ότι κόστισε περίπου 2 εκατ. ευρώ, πρόκειται για μία εξαιρετική επένδυση.

Δείτε την Lamborghini Aventador J σε μία σπάνια εμφάνιση: