Η Nissan βάζει φωτιά στα ελαστικά του νέου Z Nismo – Δείτε το εν δράσει (video)


Στη θέση του οδηγού κάθεται ο θρύλος των αγώνων Formula Drift, Chris Forsberg, ο οποίος καταφέρνει με χειρουργικές κινήσεις να απογειώσει το ιαπωνικό «τέρας».

  • 23/6/2023

Όταν τον Αύγουστο του 2021 η Nissan τραβούσε το κάλυμμα από το νέο Z, οι fans της σειράς περίμεναν πως και πως τη στιγμή που θα αντικρίσουν τη Nismo έκδοση. Όλα δείχνουν ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία και μέσα στο καλοκαίρι θα γίνουν επιτέλους τα αποκαλυπτήρια.

Για να κρατήσει την αγωνία στα ύψη η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser video που δείχνει το νέο Nissan Z Nismo να κάνει αυτό για το οποίο προορίζεται: να λιώνει τα ελαστικά του.

Στη θέση του οδηγού κάθεται ο θρύλος της Formula Drift, Chris Forsberg, ενώ μέσα από τα 44 sec. που διαρκεί το video το πρώτο στοιχείο που εντοπίζει ο θεατής είναι η επιστροφή της εμβληματικής κόκκινης λωρίδας Nismo στο κάτω μέρος.

Η Nissan δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες ωστόσο το αυτοκίνητο που οδηγεί ο Forsberg φαίνεται να φέρει αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (υπάρχουν paddles πίσω από το τιμόνι) και έτσι θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση για να δούμε αν θα είναι διαθέσιμο και το χειροκίνητο 6άρι.

Δείτε το εντυπωσιακό video με το Nissan Z Nismo...