Η Nissan συνεχίζει να στηρίζει τη νέα γενιά με το Generation N


ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ, ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η GENERATION Ν ΤΗΣ NISSAN ΚΑΙ Η ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ.

  • 16/2/2018

Η Nissan μετά την επιτυχία και απήχηση που είχε το Generation N 2017, συνεχίζει με επιτυχία να στηρίζει ανθρώπους οι οποίοι παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έχουν ήδη καταφέρει να ξεχωρίσουν για τις καινοτόμες ιδέες και πράξεις τους. Κάνοντας πράξη το σλόγκαν της μάρκας «Innovation that Excites» (Καινοτομία που Ενθουσιάζει), η καμπάνια Generation Ν αποτελεί μια συνεχή προσπάθεια ανάδειξης και επιβράβευσης ανθρώπων ή ομάδων, που μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον, τόσο σε ό,τι αφορά την επένδυση και την ανάπτυξη καταφέρνουν να ενθουσιάζουν, να καινοτομούν και να διακρίνονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Επιλέχθηκαν 19 εκπρόσωποι της Generation Ν των οποίων οι μοναδικές δράσεις παρουσιάζονται μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα www.nissangenerationn.gr. Νέοι άνθρωποι που διακρίνονται για το έργο τους σε τομείς όπως τεχνολογία, επιχειρηματικότητα, φυσικές επιστήμες, ιατρική, μηχανολογία, κοινωνική προσφορά, αθλητισμός, τέχνες, αλλά και εφαρμογές για τη γεωργία ή το περιβάλλον. Μέσα από 19 σύντομα videos οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας παρουσιάζουν το αντικείμενο και το όραμά τους καλώντας το κοινό να τους στηρίξει με την ψήφο τους.

Το κοινό καλείται να επισκεφθεί το www.nissangenerationn.gr  και να ψηφίσει εκείνους που θέλει να κερδίσουν, με  τη Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. να επιβραβεύει τους 10 πρώτους, δίνοντάς τους από ένα αυτοκίνητο Nissan για έναν ολόκληρο χρόνο, υποστηρίζοντας έτσι έμπρακτα το όραμά τους. Την ίδια στιγμή, όσοι από το κοινό ψηφίζουν, θα συμμετάσχουν σε κλήρωση, εκ των οποίων  3 τυχεροί θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό, για μια συναρπαστική εμπειρία καινοτομίας!