Κλέφτες έφυγαν με έξι νέες Dodge Challenger Hellcat σε λιγότερο από 1 λεπτό! (video)


Έξι ολοκαίνουριες Dodge Challenger Hellcat «έγιναν καπνός» μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό, σε μία κλοπή-αστραπή.

  • ΦΩΤΟ: WHAS11
  • 10/3/2023

Η αντιπροσωπεία ‘Don Franklin Somerset Chrysler Dodge Jeep Ram’ στο Κεντάκι των ΗΠΑ είδε έξι αυτοκίνητα από την έκθεσή της να φεύγουν εν ριπή οφθαλμού.

Μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό, οι κλέφτες μπήκαν, έβαλαν μπροστά κι έφυγαν με έξι Dodge Challenger SRT Hellcat.

Μέχρι στιγμής, οι πέντε εξ αυτών έχουν ήδη εντοπιστεί από την αστυνομία.

«Είναι πολύ στενάχωρο, αυτοκίνητα αξίας 600.000 δολαρίων χάθηκαν,» δήλωσε ο διευθυντής της αντιπροσωπείας, Adam Bryant, στο τοπικό δίκτυο WKYT. «Διέρρηξαν το πίσω παράθυρο, μπήκαν στο κτίριο, βρήκαν τα κλειδιά και των έξι οχημάτων, και έφυγαν με αυτά.»

Σύμφωνα με τον κ. Bryant, οι κλέφτες κατάφεραν να φύγουν σε 40 δευτερόλεπτα, 20 δευτερόλεπτα πριν αρχίσει να χτυπά ο συναγερμός που άρχισε να μετρά αντίστροφα από τη στιγμή που έσπασε το παράθυρο.

Αφού έφυγαν από την αντιπροσωπεία, οι κλέφτες χωρίστηκαν, αλλά μέσα στο βράδυ, η αστυνομία εντόπισε πέντε εξ αυτών, με ένα από τα οχήματα να διαλύεται ολοκληρωτικά μετά από καταδίωξη, που είδε και τον έναν εκτων δραστών να συλλαμβάνεται.

Τα άλλα τέσσερα αυτοκίνητα βρέθηκαν σε περιοχές του Τενεσί και της Αλαμπάμα.

Το πιο ενδιαφέρον είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που τις Hellcat γίνονται αντικείμενο κλοπής. Ο ίδιος αντιπρόσωπος είδε άλλα τέσσερα μοντέλα να φεύγουν από την έκθεσή του τον Σεπτέμβριο του 2022!

Δείτε και το σχετικό βίντεο: